Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
Miss Alfaholicy 2011 Dwusuwowiec

Dziękuję za wyjaśnienia, z mojej strony to wszystko na ten temat.
-
-
Użytkownik Romeo

A gdzie się podziały moje podziękowania ? Moi znajomi ? Moje PW ?

Napisał
bocian 
to ja bym chciał mieć wieczne 1 w ilości postów
jakoś tak ładnie wygląda
da radę ?
Jak się postarasz to da
Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 18-02-2010 o 23:04
-
-
Redaktor Romeo

Napisał
Superjahu007 
A gdzie się podziały moje podziękowania ? Moi znajomi ? Moje PW ?
Superjahu! Kope lat! Pozdrowienia.
Co do tematu:
Ja akurat popieram nieliczenie działu Nasze Belle, gdize większość ogranicza się do postu typu "fajne" "oooooo jak orgazm" i inne tego typu motywy. Z całym szacunkiem dla aktywnych w tym dziale, ale nie wiele to wnosiło w poziom merytoryczny forum.
ViP Alfa i Omega

Szczerze mówiąc, to tak się teraz zastanawiam, po co wogóle to liczenie postów?
I tak nikt się tym nie sugeruje, większość nie zwraca na to uwagi, a jeszcze inni mają to całkiem gdzieś (i się nie dziwię bo to w zasadzie żaden wykładnik pozytywnej aktywności). Z własnego doświadczenia powiem tyle: czytając konkretne pod-fora zapamiętuje się Nick'i które najczęsciej się pojawiają bez względu na to na którym forum ktoś pisał i to zapada w pamięć a nie liczby które są poniżej obrazka.
Są osoby które spędziły tu już po kilka lat i nadal są aktywne a napisały niewiele postów, są osoby nowe które już nawaliły setki postów, jest różnie.
I takie jeszcze jedno spostrzeżenie, może nie będziemy liczyć postów w których zadaje się pytania, tylko te w których udziela się odpowiedzi.... ale tu to chyba już mnie trochę daleko poniosło.
Była:
145 - 1,3 Boxer, 1996r
Jest:
156 - 1,9 JTD SW, 2002r

ViP Romeo

I Tu się z Tobą całkowicie zgadzam.
Jestem za tym żeby wogóle zlikwidować naliczanie postów. Wtedy Forum będzie w 100% merytoryczne i zniknie problem Spamu
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Użytkownik Pirat drogowy

Lipa z tymi postami, oj lipa! Raz jestem ogierem a raz dwusuwowym motorkiem. Często zdarzało się ze posty nie były dopisywane do mojego konta ale jakoś to zlewałem a teraz to już w ogóle nie potrzeba akcja, bo niby co do wnosi na forum? Dzień w dzień jestem na forum chodź nie loguję się każdego dnia.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia