Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
    Użytkownik Pirat drogowy Avatar kln
    Mieszka w
    ZGR
    Auto
    156 1.9JTD16V '03 FL
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 d 15 h 9 m

Domyślnie

Jak dla mnie to tego licznika może w ogóle nie być. Myślałem, że to forum dorosłych ludzi, którzy w dupie mają takie statystyki jak ilość postów. Reputację zdobywa się swoimi mądrymi/przydatnymi wypowiedziami, liczba postów o tym nie świadczy.

Użytkownik Romeo Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    www.forum159.com
    Czas spędzony na forum
    14 d 23 h 52 m

Domyślnie

A ja uważam ,że statystyka typu liczba postów jest potrzebna na forum .
    Nowi userzy ,którzy niedawno dołączyli do naszego grona często potrzebuja porad i pomocy w konkretnych sprawach . Nie chcąc zakładać nowego tematu wysyłają privy do osób mających duży staż na forum i dużo postów , co jak widać może być mylące bo 500 postów w dziale ,,Nasze Belle'' to co innego niż 500 postów w działach technicznych . Pzdr
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 MTM (2009 - ....

Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Użytkownik Romeo Avatar GrzesiuŻar
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    Alfa Romeo 155 1.8 16v 140KM + podtlenek ^^
    Czas spędzony na forum
    3 d 20 h 59 m

Domyślnie

Ogólnie wychodzi na jaw ludzka chęć bycia jak najlepszym - mienia jak największej liczby postów... Mi też, tak jak każdemu trochę ubyło jakiś czas temu, ale nie uważam tego za temat do dyskusji i nie roztrząsałem tego nigdzie. Dopiero teraz wpadłem na ten temat. Mądrze zaprzestano z liczeniem spamu i tego się trzymajmy. Licznik jest potrzebny, ale do konkretnych działów i tyle! A jak ktoś chce z tego powodu płakać... 'to trudno' (jak mawia moja dziewczyna! ) bo ma problem...

Ogólnie popieram administrację, mądry ruch i może pozbędziemy się niepotrzebnego spamowania (i oskarżania o spam)

Pozdrawiam,
    GrzesiuŻar

AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
    AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
    AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia