Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
    Użytkownik Romeo Avatar Rzmudzior
    Mieszka w
    Hrubieszów/Lublin
    Auto
    145 1.4 TS '00
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    7 d 14 h 52 m

Domyślnie

Cytat Napisał williamdrake Zobacz post
    Mnie też wydaje się,że dział witamy jest zbędny. Wystarczy, że jakiś "nabijacz postów" wejdzie w ten dział i już w zakładce nowe posty mamy 7 stron powitania i jeden "autor"...
    Przecież i tak posty są usuwane automatycznie po 30 dniach. A ze statystyk, które podał Tuti widać, że nie ma tam za wiele tematów.
    A dział nasze belle - no chyba każdy chciałby, żeby innym się jego auto podobało, więc niech ma szanse się pochwalić - ja często tam wchodzę i dopytuje się innych np. o mody na ich autku itp.
    Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
    Alfa Romeo 145 1.4 TS 2000r - moja Funia

Miss Alfaholicy 2011 Dwusuwowiec Avatar Baśka13
    Mieszka w
    Drzycim
    Auto
    Lancia Lybra 1,9 JTD,Alfa 145 boxer 1,6 była
    Czas spędzony na forum
    19 h 42 m

Domyślnie

Po co istnieje dział "Witam.." A po to na przykład że kultura wymaga tego żeby się przedstawić przywitać, jak również przywitać osobę która się wita i wcale nie jest to takie oczywiste jak któryś z kolegów napisał. Chociaż uważam że można by było połączyć jakoś działy Nasze Belle i przedstawiająca się osoba od razu by wrzucała fotkę,w ten sposób było by mniej dwu wyrazowych postów. Mogło by być ciekawiej.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar solber_g
    Mieszka w
    Śląsk - Racibórz/Wodzisław (okolice)
    Auto
    AR 156 2.0 T.S.
    Czas spędzony na forum
    44 m

Domyślnie

Ehh... najpierw się przywitałem, w stosownym do tego dziale (nauczony tak zresztą z pewnego innego bliskiego mi forum), a teraz zacznę myśleć, iż to było nie taktowne posuniecie... hm...
    Moim zdaniem w niczym taki dział nie przeszkadza przecież nie trzeba go przymusowo czytac

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia