Zgadzam się z Tobą w 100%. Wywalić dział "witam" i jednocześnie niech się wszyscy nowi chwalą swoimi zakupami![]()
J.w. IMO zupełnie bezsensu. Każdy nowy wchodzi tam i zakłada temat "Witam", a reszta mu odpowiada witam, witam, witam, witam.
A potem ten nowy czasami zakłada temat na "Nasze Belle" i pisze temat "Witam...to moja Bella". A reszta mu odpowiada...Ładna Bella, Ładna Bella, Ładna Bella.
To już nie można zrobić czegoś jednego i konkretnego. Wywalić "powitalnie" i zobligować nowych żeby automatycznie pochwalili się swoimi Autami i jednocześnie się przywitali.
Ja wiem że nie każdy ma Alfe, lub nawet nie każdy ma samochód żeby się nim chwalić. Ale przecież swój pierwszy post można znacznie lepiej wykorzystać w innych działach i przy okazji się przywitać.
Wiem że i tak posty się nie naliczają, ale chyba te wszystkie "witam" w jakiś sposób zaśmiecają i zamulają forum.
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Zgadzam się z Tobą w 100%. Wywalić dział "witam" i jednocześnie niech się wszyscy nowi chwalą swoimi zakupami![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Co do zamulania moze masz racje. Ale w tej kwesti powinien zabrac glos Tuti.
Co do dzialu Witam, mysle ze poprostu wynika to ot tak z dobrego obyczaju, ze najpierw nalezy sie przywitac, pow kilka slow o sobieSpora ilosc for ma taki dzial
Osobiscie nie widze w tym nic zlego
Co do nasze belle masz racje, jest sporo postow nic nie wnoszacych do tematu. Ale dzial jest jak najbardziej na miejscu. Jedni prowadza dzienniki swoich aut, poniesione koszty, zrobione modyfikacje i mysle ze to jest bardzo dobreAle powtarzanie w kolko Sliczna, piekna itd itd jest troche nie na miejscu. Ogolnie jesli widze ze ktos ma cos ponadprzecietnego z AR to z checia napisze, dopytam co , jak , gdzie i za ile. I o to chyba chodzi
Naprawde z tylu swietnych aut, mozna sobie cos podpatrzec, porownac, dopytac i zastosowac to u siebieOczywiscie nie mowie tu o 100% plagiacie hehe
A pomyslales o tych ktorzy nie posiadaja AR, a poprostu chca poczytac o wadach i zaletach,porozmawiac z uzytkownikami ,poradzic sie przed zakupem ?
Pzdr
Ostatnio edytowane przez rdk_ ; 20-02-2010 o 00:30
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
Każdy post zamula, tylko:
Staty>Tematów: 21,157, Postów: 259,322,
Witamy>Tematów: 294, Postów: 2,221
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Może po prostu zamiast całego działu "witam" zrobić coś takiego jak jest na forum autogaleria.pl, (gdzie jestem moderatorem). Założyć tylko temat w Hyde Parku w stylu "Napisz coś o sobie". Wystarczy temat, a nie cały dział.
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
hmmmm.. to wydaje się ciekawym rozwiązaniem. ja np osobiście zaglądam do działu Witamy Się bardzo rzadko a jak już zaglądam to w poszukiwaniu nowych osób z okolic. Ja bym ten główny temat zostawił tylko po kliknięciu w 'Tu Sie Witamy' nie byłoby listy tematów tylko od razu wchodziłoby się do jednego tematu powitalnego i pisało post. I tam pisałyby tylko nowe osoby bez odpisywania 'Czesc, czesc' obecnych użytkowników /bo to oczywiste że witamy nowych/. Tylko nie wiem czy tak się da zrobić
![]()
A mi dział Witamy Sie nie przeszkadza, skoro ktoś uważa, że jest zbędy to poprostu niech tam nie wchodzi. Swoją drogą miło jest szczególnie jak ktoś sie pierwszy raz loguje na forum przywitac z innymi i uzyskac odpowiedz.
hehe noJestem ciekaw, co by Ci, którzy właśnie w ten sposób podpisują się pod każdą bellą powiedzieli, gdyby weszli na forum VW a tam by się tak ludzie napalali
np gość by wkleił dla przykładu - foto srebrnego, nieco brudnego Golfa 3, na stalowych felgach, itp i każdy by tam orgazm przeżywał "piękny golf!!!" "stary! ale bryka!!!" "Gratuluję jest cudowny!!" hehe
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki