To daj S zamiast $![]()
tak
nie
To daj S zamiast $![]()
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Spróbuj w innej przeglądarce.
---------- Post dodany o godzinie 15:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:14 ----------
Faktycznie, przez stronę nie da się włączyć, tak powinno działać: http://reksu.org/index.php?option=co...d=63&Itemid=49
---------- Post dodany o godzinie 15:43 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:40 ----------
Rufiki, a wyświetla Ci się coś jak włączasz ?
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Knajpa ukryta??? to dlatego mi wyskakuje ''Error" ???? czy tez mam złą przegladarke???
tyle tu sie zmieniło ..hellp !!!!
Trzeba wcisnąć "Refresh" te dwie zielone strzałki![]()
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki