IRC, już jest: http://www.forum.alfaholicy.org/irc.php
tak
nie
Witam
Mam pytanie do administracji. W jakim celu stworzona jest knajpa? Zauważyłem, że jest ona zbędnym obciążeniem dla strony. Zagląda tam niewielu użytkowników, a jak już się ktoś odezwie(najczęściej "Witam") to odpowiedz jest drugiego dnia. Zamiast knajpy można uruchomić "normalna" wyszukiwarkę, bo obecnie nie działa najlepiej(z powodu jak twierdzi administracja zbytniego obciążenia strony) Co na administracja i użytkownicy? Może zamiast knajpy uruchomić kanał na IRC ?
Pozdrawiam
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
IRC, już jest: http://www.forum.alfaholicy.org/irc.php
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
No to tym bardziej po co istnieje knajpa?
zamiast irca...
to moze shoutbox? fajniejsze rozwiazanie))
shout nie jest obciazeniembynajmniej na stronach na ktorych moduje tego nie widac..
![]()
Ostatnio edytowane przez milkyyyy ; 13-05-2010 o 20:18
obojętnie, tylko żeby tego nie było na stronie alfaholicy.org bo stanowi to dosyć spore obciążenie(przynajmniej tak mi sie wydaje, bo ja sie na tym z bardzo nie znam). Czekamy aż w tej sprawie wypowie się Administracja.
Od czasu jak knajpa jest ukryta nie ma już tak dużych obciążeń jak wcześniej.
Wyszukiwarka już jest "ta lepsza", więc nie da się jej zbytnio poprawić... Na dniach pojawi się w tym dziale poradnik jak efektywniej ją wykorzystywać.
Masz jave ?
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki