Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
Nazwy modeli w ogłoszeniach bazarowych
Mogę prosić zamieszczających tematy o to, żeby pisali w nazwach do jakiego modelu szukają części?
Niektórzy piszą "zderzak", "trochę gratów" itp.
Może moderator zwróci na to uwagę? To trochę uciążliwe, jak trzeba wchodzić tematy, żeby zobaczyć o jaki model chodzi
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?

-
-
Użytkownik Alfa i Omega

Według mnie dobrym pomysłem byłoby rozszerzenie prefixów z podstawowych na Sprzedam 156, Sprzedam 147, Sprzedam inne, Kupie 156 itd. I każdy musiał by przy zakładaniu tematu wybrać o jaki model chodzi.

Napisał
bobryt 
zapewniam cię że kliknięcie i sprawdzenie o jaki model chodzi zajmie mniej czasu niż sprawdzanie wszystkich nowych ogłoszeń
To dajcie Majkelowi moda, poczęstuje ostrzeżeniem i będziemy mieli nową wojnę, tym razem o 3 cyferki w nazwie tematu.

Ja rozumiem, że nowi mogą tak zakładać tematy, ale tak zakładają również "starsi" użytkownicy.

Napisał
Tekken666 
Według mnie dobrym pomysłem byłoby rozszerzenie prefixów z podstawowych na Sprzedam
156, Sprzedam
147, Sprzedam inne, Kupie 156 itd. I każdy musiał by przy zakładaniu tematu wybrać o jaki model chodzi.
Wszystkie modele? Będzie ciężko
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?

Moderator Romeo

Napisał
Tuti 
To dajcie Majkelowi moda, poczęstuje ostrzeżeniem i będziemy mieli nową wojnę, tym razem o 3 cyferki w nazwie tematu.

)
Nie strasz ludzi.
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer

ej, ale gdzie wy widzicie problem? patrze na dział samochodów i tam wszędzie jest napisany model, w częściach już gorzej, ale to już problem ludzi że chcą coś kupić/sprzedać i to że z własnej głupoty ciężej im będzie zrobić.
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia