Aha, to rzeczywiście śmiesznie
O Convo pisałem kilka razy w tym wątku - to tańszy/częściowo bezpłatny klient Tapatalka, ale chyba mniej funkcjonalny...
Ciekawe kto dodał plugin... Nie musiał być 1 z innych adminów naszego forum?
PS. To piszę z kompa![]()

Tzn. dodałem do forum jakiś skrypt jakiś w javascript, ale nie zweryfikowałem forum w Tapatalk, bo jak pisałem już ktoś inny dodał forum do swojego profilu. Może ten "nadgorliwiec", zrobił weryfikację, albo autorzy tego softu mają straszny bałaganGrunt, że działa, a te całe Analitycsy się ogarnie później
![]()
To moze wczesniej jakis tajemniczy nadgorliwiec dodal konto u nicha Ty jak dodales ten javaskrypt to zrobiles "drugi krok" i tak w odwrotnej kolejnosci to samo zadzialalo
PS. Przekazalem kompa zonie i znowu pisze z Convo![]()
Convo sobie wyciąga bodajże z formatowania vB sama, bez jakiejkolwiek instalacji ze strony administratora.
Na pewno nie. Bo wczesniej - jak pisalismy tu wczesne posty o Tapatalku i Convo to na forzaitalia.pl dzialal bo tam juz byl plugin Tapatalka a AH nie dzialalo. Na poczatku jak dodajesz server to Convo szuka pluginu jak go nie ma to wywala blad...

w bazie Tapatalk nie ma naszego forum, wiec nie mozna przegladac za pomoca aplikacji tapatalk (nie da sie wpisac adresu recznie jak np w convo)... cos nie zostalo dokonczone w calym procesie.

Test posta z tapatalk. Dziala! w konsultacji z Tutim udalo sie zweryfikowac i aktywowac dodatek.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Kwestia jest ciekawa, bo nawet w markecie jest: Convo (Tapatalk client)
... co sugeruje, że korzysta z protokołu Tapatalka (zresztą, tak jak pisałem, jak nie było nic ze strony forum pod Tapatalka ruszane, to Convo krzyczał, że chce plugin ze strony serwera), tylko być może nie wymaga autoryzacji, któa może być żądana dla "własnej" aplikacji natywnej (Tapatalk)...
Chyba, że w międzyczasie rozszerzyli funkcjonalność Convo i poszli w stronę pobierania treści serwera bez formatowania...
Grunt, że na dziś działają już wszystkie metody![]()
Na ipadzie 2ce z tapatalkiem forum dziala az milo
Jak to włączyć na telefonie ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki