a nie bylo tak zawsze w Unread? Mam teraz TT 1.13.3 i jedyna nowa rzecz to Participated. No i jeszcze ten "dzwonek" w prawym dolnym rogu - chyba oznaczenie subskrypcji.
edit:
masz na screenie zaznaczone "Unread", a nie "Participated" dlatego mnie to zmylilo. Nie mniej jednak, funkcjonalnosc ta jest taka jak opisales tyle, ze to jest zakladka "Participated".
Latest -> Unread = nowe tematy
Latest -> Participated = tematy w ktorych cos pisales (nie koniecznie subskrybowane)
Favorites -> Topics = subskrybowane tematy
Ostatnio edytowane przez Viggen ; 08-12-2011 o 10:42
Najważniejsze, że jest już pełna funkcjonalność (wraz z wysyłaniem załączników) i będę mógł aktualizować wątek "Kto co widział?" bezpośrednio z miejsca akcji, a nie w kilku krokach (i uciążliwych do wykonania w pełni na telefonie)

Od teraz styl od vB dla komórek aktualizuje się razem z silnikiem.
Przy najbliżej aktualizacji będzie wbudowany ForumRunner, coś jak Tapatalk.
Dla tych, którzy mają Windows Phone klient Tapatalk: http://www.windowsphone.com/pl-PL/ap...4-00237de2db9e
Za darmo![]()
Jako pomyslodawca wersji mobilnej, mimo ze uzywam na codzien tapatalka, musialem sprawdzic jak wyglada po zmianach...
I musze szczerze przyznac ze wyglada i dziala SUPERTak powinna wygladac od poczatku, ale rozumiem, ze i vB nie byl dopracowany pod tym katem
Gdyby tak dzialala od poczatku to raczej na pewno nie szukalbym Tapatalka, ale kto raz uzyl Tapatalka, chyba juz nie wroci do innych rozwiazan przegladania forow na telefonach, szczegolnie od czasu jak pojawily sie mozliwosci dodawania i latwego przegladu (i zapisywania) zdjec oraz jeszcze nieco przyspieszylo sie dzialanie od wersji 2.0
Ciekawe jak ten forum runner bedzie dzialal-to bedzie z poziomu przegladarki?
---------
Pisane ze skorki mobilnejWielkie dzieki!

ForumRunner to jakaś osobna aplikacja na Android i iPhone: http://www.forumrunner.com/
Będzie standardowo zaimplementowana w vBulletin.
Postaram się w tym tygodniu zaktualizować forum.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 02-05-2012 o 15:21
Jak nieaktualny?Moze wersje programu masz 1.x a plugin zaktualizowal sie juz pod wersje 2, z ktorej jak widac pisze i dziala swietnie
![]()
Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
Ano widzisz. Ja używam "board expres" na WP i przy próbie uruchomienia naszego fora tak jest napisane:
"the tapatalk plugin installed on this forum is too old to run Board Express. Please kindly ask the administrator to update the tapatalk plugin to the newest version"
Na dzień dzisiejszy nie działa.
Ostatnio edytowane przez mario595 ; 28-05-2012 o 08:24
Może to jakiś "trick" Tapatalka, żeby nie korzystać z obcych nakładek ...
Pomoglo odinstalowaniei ponowna instalacja aplikacji.
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki