Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
poza tym jesli ktos chce wystawiac sobie komentarze to na allegro...przez alledrogo mozna dokonywac transakcje, koles na forum pisze ze ma maske do 156 np wystawia ja na allegro, ty ja kupujesz i masz podstawe do kłucenia sie jesli cos bedzie nie tak...screen obrazu i mail do allegro i sprawa w toku...zasady tego chyba nawet dziecko zna...
poza tym jesli ktos chce wystawiac sobie komentarze to na allegro...przez alledrogo mozna dokonywac transakcje, koles na forum pisze ze ma maske do 156 np wystawia ja na allegro, ty ja kupujesz i masz podstawe do kłucenia sie jesli cos bedzie nie tak...screen obrazu i mail do allegro i sprawa w toku...zasady tego chyba nawet dziecko zna...
kolego, zasady funkcjonowania na allegro to nie musisz wyjaśniać. Znam bardzo dobrze, mam ponad 1000 komentarzy i sprzedaję już od 2001 roku. Chciałem wprowadzić taki system, aby ludzie w dziale giełda mogli spokojnie przeprowadzać transakcje. Coś takiego z powodzeniem funkcjonuje na wielu forach m.in. civicklub,vectraklub, astraklub, klub cytrynki i wiele innych. Ale widzę, że nie przyjmie się. Proponuję zamknąć i zakończyć bezcelową dyskuję.
co do opinii kazdy moze najpierw sprzedac kilka dobry rzeczy zlapac pozytywne opinie a potem bedzie wystawial gorsze rzeczy tak samo zawsze moze kogos poprosc zeby zalozyl konto i napisal ze niby cos kupil od niego i wszystko super na allegro duzo bylo takich przypadkow
nawet tutaj na forum trzeba uwazac bo czasem zwykly handlarz zaklada konto zeby za darmo wystawiac rzeczy i z marka ma niewiele wspolnego
wiec trzeba miec ograniczone zaufanie jak na drodze
Ostatnio edytowane przez kt0sfajny ; 23-07-2010 o 18:04
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
dokładnie, moze tez byc ze sprzedajac cos nie bedzie miał pełnej informacji co do tego stanu, bedzie to bubel i oboje bedą mieli pecha...zadnych praw do odzyskania kasy itd...
dokładnie, moze tez byc ze sprzedajac cos nie bedzie miał pełnej informacji co do tego stanu, bedzie to bubel i oboje bedą mieli pecha...zadnych praw do odzyskania kasy itd...
handlarze czesto udaja ze sie nie znaja albo w druga strone wciskaja kit "tak pasuje do tego modelu" a po kupnie okazuje sie ze jednak nie pasuje co do kasy to zawsze mozna kupic za pobraniem i na miejscu sprawdzic czy czesc jest taka jak miala byc czy nie jak ktos ma cos do ukrycia to nie bedzie chcial wyslac za pobraniem tylko bedzie czekal na takiego ktory kupi i zaplaci przed wyslaniem sprzedawcy musza uwazac na wysylke za pobraniem bo czasem jest tak ze ktos nie odbiera i wtedy jest sie w plecy bo nie ma kasy za wysylke
ja tak kupowalem zbiorniczek na plyn do wspomagania znalazlem na regionalnym serwisie 156 na czesci typ opowiadal ze jest pasjonatem ze alfa to super .... ze zonie kupil ze ma jeszcze mazde jakas tam nowa bmw jakies tam nowsze ... i ze nauczycielem jest;d to juz wiedzialem ze bajki opowiada;d ale cene dal dobra mieszkal 30km od Rzeszowa ale akurat za 2 dni mial jechac do szpitala do rzeszowa to sie z nim ustawilem cena 25 zl mowil ze nie peknieta itd i w dniu w ktorym mial przyjechac dzwoni rano ze zbiorniczek ma urwane uchwyty i czy nadal chce za 10zl ustalilismy ze na zywo zobacze z uchwytami nie bylo tak zle a zbiorniczek potrzebowalem na wczoraj
na allegro czesto tak jest ktos kupi cos za kilka zlotych okazuje sie ze zepsute i za wysylke wychodzi wiecej niz to warte
sam czasem cos sprzedaje i wiem ze moze sie zdarzyc ze sie nie zauwazy czegos dopiero podczas wysylki ale gosc mowil ze juz ma wymontowane wszystkie czesci czyli pewnie nie mogl okrecic to wylamal uchwyty i gral glupa ze wszystko ok
Ostatnio edytowane przez kt0sfajny ; 23-07-2010 o 21:16
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Zakładki