Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
    Użytkownik Romeo Avatar NERO2287
    Mieszka w
    kwidzyn/elbląg
    Auto
    jest-honda prelude 2.2 vti, była-alfa romeo 155 2.0 ts 16v
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    11 d 13 h 51 m

Domyślnie

poza tym jesli ktos chce wystawiac sobie komentarze to na allegro...przez alledrogo mozna dokonywac transakcje, koles na forum pisze ze ma maske do 156 np wystawia ja na allegro, ty ja kupujesz i masz podstawe do kłucenia sie jesli cos bedzie nie tak...screen obrazu i mail do allegro i sprawa w toku...zasady tego chyba nawet dziecko zna...

Użytkownik Romeo Avatar zieloo007
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd 2000r.
    Czas spędzony na forum
    4 d 19 h 13 m

Domyślnie

Cytat Napisał NERO2287 Zobacz post
    poza tym jesli ktos chce wystawiac sobie komentarze to na allegro...przez alledrogo mozna dokonywac transakcje, koles na forum pisze ze ma maske do 156 np wystawia ja na allegro, ty ja kupujesz i masz podstawe do kłucenia sie jesli cos bedzie nie tak...screen obrazu i mail do allegro i sprawa w toku...zasady tego chyba nawet dziecko zna...
    kolego, zasady funkcjonowania na allegro to nie musisz wyjaśniać. Znam bardzo dobrze, mam ponad 1000 komentarzy i sprzedaję już od 2001 roku.
    Chciałem wprowadzić taki system, aby ludzie w dziale giełda mogli spokojnie przeprowadzać transakcje. Coś takiego z powodzeniem funkcjonuje na wielu forach m.in. civicklub,vectraklub, astraklub, klub cytrynki i wiele innych. Ale widzę, że nie przyjmie się. Proponuję zamknąć i zakończyć bezcelową dyskuję.

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Czas spędzony na forum
    16 d 8 h 57 m

Domyślnie

zalozylem kiedys podobny temat
    SOLIDNI oraz NIEUCZCIWI SPRZEDAWCY
    ale jakos nie bylo zainteresowania

co do opinii kazdy moze najpierw sprzedac kilka dobry rzeczy zlapac pozytywne opinie a potem bedzie wystawial gorsze rzeczy
    tak samo zawsze moze kogos poprosc zeby zalozyl konto i napisal ze niby cos kupil od niego i wszystko super
    na allegro duzo bylo takich przypadkow

nawet tutaj na forum trzeba uwazac bo czasem zwykly handlarz zaklada konto zeby za darmo wystawiac rzeczy
    i z marka ma niewiele wspolnego

wiec trzeba miec ograniczone zaufanie jak na drodze
    Załączone adresy Załączone adresy

http://www.forum.alfaholicy.org/hyde_park/30998-solidni_nieuczciwi_sprzedawcy.html

Ostatnio edytowane przez kt0sfajny ; 23-07-2010 o 18:04
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Użytkownik Romeo Avatar NERO2287
    Mieszka w
    kwidzyn/elbląg
    Auto
    jest-honda prelude 2.2 vti, była-alfa romeo 155 2.0 ts 16v
    Czas spędzony na forum
    11 d 13 h 51 m

Domyślnie

dokładnie, moze tez byc ze sprzedajac cos nie bedzie miał pełnej informacji co do tego stanu, bedzie to bubel i oboje bedą mieli pecha...zadnych praw do odzyskania kasy itd...

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Czas spędzony na forum
    16 d 8 h 57 m

Domyślnie

Cytat Napisał NERO2287 Zobacz post
    dokładnie, moze tez byc ze sprzedajac cos nie bedzie miał pełnej informacji co do tego stanu, bedzie to bubel i oboje bedą mieli pecha...zadnych praw do odzyskania kasy itd...
    handlarze czesto udaja ze sie nie znaja
    albo w druga strone wciskaja kit "tak pasuje do tego modelu" a po kupnie okazuje sie ze jednak nie pasuje
    co do kasy to zawsze mozna kupic za pobraniem i na miejscu sprawdzic czy czesc jest taka jak miala byc czy nie
    jak ktos ma cos do ukrycia to nie bedzie chcial wyslac za pobraniem tylko bedzie czekal na takiego ktory kupi i zaplaci przed wyslaniem
    sprzedawcy musza uwazac na wysylke za pobraniem bo czasem jest tak ze ktos nie odbiera i wtedy jest sie w plecy bo nie ma kasy za wysylke

ja tak kupowalem zbiorniczek na plyn do wspomagania
    znalazlem na regionalnym serwisie 156 na czesci
    typ opowiadal ze jest pasjonatem ze alfa to super .... ze zonie kupil ze ma jeszcze mazde jakas tam nowa bmw jakies tam nowsze ... i ze nauczycielem jest;d to juz wiedzialem ze bajki opowiada;d ale cene dal dobra mieszkal 30km od Rzeszowa ale akurat za 2 dni mial jechac do szpitala do rzeszowa to sie z nim ustawilem
    cena 25 zl mowil ze nie peknieta itd i w dniu w ktorym mial przyjechac dzwoni rano ze zbiorniczek ma urwane uchwyty i czy nadal chce za 10zl
    ustalilismy ze na zywo zobacze
    z uchwytami nie bylo tak zle a zbiorniczek potrzebowalem na wczoraj

na allegro czesto tak jest ktos kupi cos za kilka zlotych okazuje sie ze zepsute i za wysylke wychodzi wiecej niz to warte

sam czasem cos sprzedaje i wiem ze moze sie zdarzyc ze sie nie zauwazy czegos dopiero podczas wysylki
    ale gosc mowil ze juz ma wymontowane wszystkie czesci czyli pewnie nie mogl okrecic to wylamal uchwyty i gral glupa ze wszystko ok
    Ostatnio edytowane przez kt0sfajny ; 23-07-2010 o 21:16
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia