W profilu można wystawićTylko sprytniejsi negatywne będą umieli skasować
![]()
Wpadłem na pomysł, że możnaby założyć dział z opiniami o sprzedających. Jesli jest np: jakiś handlarz, który handluje częściami to mógłby - ten kto kupi od niego i jest zadowolony wystawić komentarz POZYTYWNY w kolorze zielonym. A gdyby okazało się, że jemu nie można zaufać, to otrzymałby komentarz NEGATYWNY na czerwono. Każdy na forum wiedziałby od kogo można kupić a od kogo trztymać się z daleka. Do tego moglibyśmy wpisywać krótki komentarz typU - szybka wysyłka i super kontakt jak na allegro ale w postaci postów po kolei.
Co wy na to ?
W profilu można wystawićTylko sprytniejsi negatywne będą umieli skasować
![]()
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
po skasowaniu mozna ponowic negatywa, raczej tylko moderatorzy maja do tego prawo...takie cos powinno byc wtedy karalne, nie maja uprawnien do kasowania...mam racje?
ale chodzi mi po prsotu o coś np takiego: Jest sprzedawca np Wertlo, który handluje emblematami. I jak widze, wszyscy są zadowoleni, wiec ktoś zakłąda temat: Wiertlo - emblematy i po kolei każdy pisze. Np: użytkownik "x" pisze: zakupiłem u niego emblemat i wystawiam komentarz POZYTYWNY. Dobry kontak i szybka wysyłka. Polecam Innym.
Ktoś inny założy temat Np: Jan Kowalski - wydechy. Osoba "y" Pisze, NIE POLECAM lub opinia NEGATYWNA - oszust.
Czytając dany temat o jakimś sprzedawcy sami możemy wywnioskować, czy warto kupować czy nie. A w tym przypadku moderator nie ma żadnej pracy i w nic nie ingeruje.
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
po co komplikować. jak kupiłeś sprężyny w temacie Sprzedam sprężyny to po prostu możesz podziękować. Co do oszustów jest prościej, bo jak ktoś wywinął numer to osoba może sie zgłosić (jak ostatnio) i ja ładnie w temacie napisze UWAGA NA OSZUSTA.
poza tym nie chcem potem wysłuchiwać reklamacji i narzekań na sprzedających. Kupujecie sami na własną odpowiedzialność, więc bez żalu potem do nas. To tak jakbym ścigał właściciela słupa, że film którego plakat na nim wisiał był kiepski.
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Bobryt... A może użytkownik który jest na forum np. powyżej 1 roku lub/i mający więcej niż "xx" postów będzie promowany dodatkowym symbolem przy ogłoszeniu (gwiazdka/samochodzik/słoneczko/ byleco).
Nie znam się, aż tak ale spodziewam się że może być to automatyczne. Tak jak status użytkownika (od embriona -> romeo).
Podsumowując. Od statusu np rowerzysta ogłoszenie będzie oznaczane dodatkowym symbolem.
Tak mnie naszedł pomysł. Ja w sumie i tak sprawdzam sprzedawcę (oczywiście w możliwym stopniu) ale widzę, że z jakiegoś powodu jest straszne parcie na takie rozwiązanie więc sugeruję.
a skąd pewność że pan X mający 1200 postów nie sprzeda ci bubla? wątpię żeby ktoś mógł ręczyć tutaj za kogokolwiek
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki