Czy możliwe byłoby zrobienie czegoś takiego (w skrócie), że szukam wszystkich posiadaczy 147 GTA z mojego powiatu? Albo cos zbliżonego przynajmniej
Tu trzebaby chyba dodać listę rozwijaną modeli samochodów zamiast "wolnych wpisów"oraz obowiązek wpisania początku numeru rejestracyjnego, a potem tylko zaznaczam 147 (dajmy spokój tym GTA
) i WPR i już mogę pooglądać wpisy w "Moich Bellach" i pozdrowić koleżankę/kolegę, których autko np. mijam często w drodze do/z pracy (klubowe ramki/kierownik nieobecny)...
Wiem, że może to być nierealne, ale może da się zrobić
A ostatni mój pomysł - znaczy się styl dla komórek się nie przyjął (choć nadal by się przydał), bo nie znalazłem żadnego dobrego przykładu skórki (też ta galeria skórek, o której pisał wtedy jeden z adminów cierpi na nieporządek, a możnaby wydzielić jakieś tagi dla skinów "komórkowych"), ale koniec OT![]()

Sąsiad to chyba nie da rady bo nie każdy chce dać się tak znaleźć. Zwróć uwagę na wpisy w skąd: stosowane są różne skróty, zdrobnienia i inne kwiatki. A już wpisywanie na forum nr rej nie każdemu pasuje ze względu na ochronę danych itd., oraz obawę przed ew złodziejaszkami. Chyba pozostaje tylko wyłapywać "swoich" po ich postach.
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
Ja wiem, tak samo nie każdy forumowicz ma Bellę, a z tych co mają, nie kazdy się chce pochwalić jaką ma
A blachy to mi chodzi tylko o WPR itp. Promień poszukiwań zbyt duży jak dla złodziejaszków (no chyba, że chodziłoby o 147 GTA, ale Alf nie kradną, bo nie dojadą nimi na dziuplę
), a jakby się to dało łątwo zrobić to byłaby opcja "dla chętnych", myślę, że dość ciekawa
A po postach nie zawsze się da - np. kol. Pazura z mojego bloku (!) wyczaiłem zupełnie przypadkiemAle koło Belli 3.0 przechodze codziennie
![]()
Była mapa, bardzo fajna. Co się z nia stało?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

W sytuacji braku mapy, czy nie dałoby się wprowadzić właśnie szukania wg. dwóch pól jednocześnie (skąd i samochód)? - z uwzględnieniem nie zawsze poprawnego wypełnienia tych pól...![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki