Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
    Użytkownik Romeo Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS Nero Fuoco 2001 :D, Mercedes W124 200TE (sprzedam!)
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    7 d 6 h 26 m

Lightbulb [Pomysł] Zaawansowane szukanie użytkowników :)

Czy możliwe byłoby zrobienie czegoś takiego (w skrócie), że szukam wszystkich posiadaczy 147 GTA z mojego powiatu? Albo cos zbliżonego przynajmniej
    Tu trzebaby chyba dodać listę rozwijaną modeli samochodów zamiast "wolnych wpisów" oraz obowiązek wpisania początku numeru rejestracyjnego, a potem tylko zaznaczam 147 (dajmy spokój tym GTA) i WPR i już mogę pooglądać wpisy w "Moich Bellach" i pozdrowić koleżankę/kolegę, których autko np. mijam często w drodze do/z pracy (klubowe ramki/kierownik nieobecny)...

Wiem, że może to być nierealne, ale może da się zrobić

A ostatni mój pomysł - znaczy się styl dla komórek się nie przyjął (choć nadal by się przydał), bo nie znalazłem żadnego dobrego przykładu skórki (też ta galeria skórek, o której pisał wtedy jeden z adminów cierpi na nieporządek, a możnaby wydzielić jakieś tagi dla skinów "komórkowych"), ale koniec OT

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    166 2.4JTD 99.X CF2 140CV "PROGRESSION"
    Czas spędzony na forum
    1 d 16 h 32 m

Domyślnie

Sąsiad to chyba nie da rady bo nie każdy chce dać się tak znaleźć. Zwróć uwagę na wpisy w skąd: stosowane są różne skróty, zdrobnienia i inne kwiatki. A już wpisywanie na forum nr rej nie każdemu pasuje ze względu na ochronę danych itd., oraz obawę przed ew złodziejaszkami. Chyba pozostaje tylko wyłapywać "swoich" po ich postach.
    Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg zabija kotka.
    Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem. Najczęściej jest to wieko od trumny.
    STOP! Ciotom drogowym STOP!

Mieszka w
    WPR
    Auto
    Czas spędzony na forum
    7 d 6 h 26 m

Domyślnie

Ja wiem, tak samo nie każdy forumowicz ma Bellę, a z tych co mają, nie kazdy się chce pochwalić jaką ma
    A blachy to mi chodzi tylko o WPR itp. Promień poszukiwań zbyt duży jak dla złodziejaszków (no chyba, że chodziłoby o 147 GTA , ale Alf nie kradną, bo nie dojadą nimi na dziuplę ), a jakby się to dało łątwo zrobić to byłaby opcja "dla chętnych", myślę, że dość ciekawa
    A po postach nie zawsze się da - np. kol. Pazura z mojego bloku (!) wyczaiłem zupełnie przypadkiem Ale koło Belli 3.0 przechodze codziennie

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 156 1.9 JTD 8v 115KM 2004.
    Czas spędzony na forum
    11 d 15 h 41 m

Domyślnie

Była mapa, bardzo fajna. Co się z nia stało?
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar polkilosera
    Mieszka w
    Kędzierzyn-Koźle
    Auto
    Alfa 156 1.8 TS 2000 r.
    Czas spędzony na forum
    14 h 30 m

Domyślnie

Cytat Napisał kobe83 Zobacz post
    Była mapa, bardzo fajna. Co się z nia stało?
    Popieram. Mapa to był fajny gadżet i miło by było jakby wróciła.

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    AR166 V6 TB '98
    Czas spędzony na forum
    16 d 3 h 49 m

Domyślnie

Od długiego czasu już patrzę i ciągle ta mapa "w naprawie". Trochę irytujące jest że nie można zerknąć na mapkę i zobaczyć czy ktoś jest w okolicy. Brakuje tego jak cholera. Czy coś się w tym kierunku ruszy?

blu odissea AR166 2.0 V6 TB ...na LPG...
    Pininfarina 406 Coupe 3,0V6 ... na LPG...
    było: black Bravo HGT-miłe wspomnienie

Мoδεrдтor Romeo Pokaż na mapie Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    trzy zero fał sześć Busso i jeden cztery bokser
    Czas spędzony na forum
    38 d 16 h 19 m

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Od długiego czasu już patrzę i ciągle ta mapa "w naprawie". Trochę irytujące jest że nie można zerknąć na mapkę i zobaczyć czy ktoś jest w okolicy. Brakuje tego jak cholera. Czy coś się w tym kierunku ruszy?
    Mapy nie będzie pomimo wielu starań.

"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"

Użytkownik Romeo Avatar Jony88
    Mieszka w
    Hucisko-Leżajsk /Dungannon
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '00 (była) 156 1.8 T.S 03'
    Czas spędzony na forum
    10 d 13 h 25 m

Domyślnie

Cytat Napisał dakoolk Zobacz post
    Czy możliwe byłoby zrobienie czegoś takiego (w skrócie), że szukam wszystkich posiadaczy 147 GTA z mojego powiatu? Albo cos zbliżonego przynajmniej
    Tu trzebaby chyba dodać listę rozwijaną modeli samochodów zamiast "wolnych wpisów" oraz obowiązek wpisania początku numeru rejestracyjnego, a potem tylko zaznaczam 147 (dajmy spokój tym GTA) i WPR i już mogę pooglądać wpisy w "Moich Bellach" i pozdrowić koleżankę/kolegę, których autko np. mijam często w drodze do/z pracy (klubowe ramki/kierownik nieobecny)...

Wiem, że może to być nierealne, ale może da się zrobić

A ostatni mój pomysł - znaczy się styl dla komórek się nie przyjął (choć nadal by się przydał), bo nie znalazłem żadnego dobrego przykładu skórki (też ta galeria skórek, o której pisał wtedy jeden z adminów cierpi na nieporządek, a możnaby wydzielić jakieś tagi dla skinów "komórkowych"), ale koniec OT
    Dobry pomysł oby dało sie go wcielic w życie.

Mieszka w
    WPR
    Auto
    Czas spędzony na forum
    7 d 6 h 26 m

Domyślnie

W sytuacji braku mapy, czy nie dałoby się wprowadzić właśnie szukania wg. dwóch pól jednocześnie (skąd i samochód)? - z uwzględnieniem nie zawsze poprawnego wypełnienia tych pól...

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

facebook zaawansowane wyszukiwanie

facebook szukanie zaawansowane

wyszukiwanie zaawansowane facebook

zaawansowane szukanie na facebooku

zaawansowane wyszukiwanie facebookzaawansowane wyszukiwanie na facebookuzaawansowana wyszukiwarka facebookufacebook wyszukiwarka zaawansowanazaawansowane szukanie na facebookzaawansowane wyszukiwanie na fbwyszukiwanie zaawansowane na fbwyszukiwanie zaawansowane na facebooku

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia