Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
-
Według mnie tytuł tematu jest po to, żeby czytający wiedział czego ten temat dotyczy i czy warto "do niego zaglądać" (czytać go). W regulaminie działu Nasze Belle jest napisane, że tytuł tematy powinien zawierać nazwę modelu, o który się rozchodzi. Problem, że wiele osób nie nazywa w ten sposób tematów, przykładów nawet nie trzeba szukać - tytuł tematu w którym piszemy ("foty naszych alf") też ma się nijak do tego co zakładający przekazał w treści posta
-
19-10-2010 18:57 # ADS
Akwizytorka
-
-
-
Przeciw.
Zachwycałem się nad GTV 2000 rivendell'a i nad 90 2,5 alfa90, których pewnie bym nie widział gdyby był podział. Nowych postów w dziale nie pojawia się na tyle dużo, żeby była szansa nieświadomego pominięcia czyjegoś wpisu.
Alfa to Alfa, wszystkie warto obejrzeć
-
Wystarczy zrobić poddział "Klasyki", wtedy takie rodzynki nie zginął w natłoku 156
-
Użytkownik
Alfa i Omega

Napisał
żuwik
Przeciw.
Zachwycałem się nad
GTV 2000
rivendell'a i nad 90 2,5
alfa90, których pewnie bym nie widział gdyby był podział. Nowych postów w dziale nie pojawia się na tyle dużo, żeby była szansa nieświadomego pominięcia czyjegoś wpisu.
Alfa to Alfa, wszystkie warto obejrzeć

Napisał
Tuti
Wystarczy zrobić poddział "Klasyki", wtedy takie rodzynki nie zginął w natłoku
156 
no właśnie bo nowe jeszcze mozna zauważyć wchodząc naj rzadziej raz na 2 dni na forum, ale starsze tematy cięzko ogarnąć w takim już natłoku a tak wiesz jakie modele Cie interesują i w ten katalog wchodzisz i masz wszystko pod ręką od początku istnienia forum.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia