Madzia spójrz na to z drugiej strony - będziesz chciała sprzedać Alfę, ktoś zobaczy, że masz mało postów to uzna, że się nie psuła
A tak w ogóle to reputacja była fajniejsza, było można nabijać punkty za byle co
PS
Jest jeszcze opcja w profilach: http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/40.html
Czas spędzony na forum3 Weeks 5 Days 9 Hours 26 Minutes 36 Seconds
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 12-11-2010 o 20:12

No cóż, w pewnym sensie to wyznacznik "statusu społecznego" na tym forum, jak w życiu.....
156 3.0 V6

Dla mnie nie,ale była taka sytuacja,że któryś z forumowiczów zaproponował by w dziale BAZAR mogli wystawiać przedmioty tylko Ci,którzy udzielają się na forum. Ja dość często przeglądałam to forum jako gość. Po jakimś czasie się zarejestrowałam i akurat przyszedł czas, w którym chciałam sprzedać swoją Alfę,a że wolałabym ją sprzedać Alfiście,to zamieściłam ogłoszenie zaraz po zarejestrowaniu. Jak przeczytałam post,w którym była mowa o tym co wyżej napisałam to aż mnie krew zalała. Jak dla mnie możecie mi nie naliczać postów...tak tylko pytałam o co w tym chodzi,bo mnie to interesowałoAle już dostałam odpowiedź
Tak więc DZIĘKI
![]()
Nigdy nie bedzie idealnie, o ile pamietam to juz z 10 razy kasowało sie ilosc postów- dla mnie to niema znaczenia. Nie wiem czy w regulaminie jest wpis o dziale bazar i przy jakiej ilosci postów mozna zamieszczac ogł. ale owinno to byc napisane . W/g mnie jest oki![]()
Po prostu działa tu stara zasada,: nie liczy się ilość, ale jakość![]()
była Alfa Romeo 156 1.6ts, co będzie zobaczymy

Madzia M, dziwię się że wyskoczyłaś z tematem równouprawnienia i że jesteś za tym. Równouprawnienie to wymysł facetów po to by baby charowały a faceci se mogli siedzieć i pić piwko. Wtedy będzie widać kto jest Panem a kto służbą. Znajdź na youtube wypowiedź Korwina-Mikke na ten temat, to zrozumiesz jaka to głupota to równouprawnienie i zmuszanie kobiet do tego czego nie chcą robić.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Temat był o postach, więc na zakończenie tego jakże ciekawego tematu o równouprawnieniu.....
http://www.youtube.com/watch?v=E6TPEtYsbD0
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki