Zdjęcie z obecnego miesiąca to ostatnie zdjęcie jakie pojawi się w kalendarzu na rok 2011.
Zapraszamy do dyskusji na temat kalendarza na rok 2012:
Robimy go w takiej samej formie jak 2011 czyli konkursu? Czy zlecamy wykonanie jakiemuś fotografowi? Kto się decyduje zrobić to nieodpłatnie? Mamy na forum jakieś modelki?![]()
jestem za drugą taka sesją jak w bierzacym roku, wg mnie taki konkurs to dobry pomysł bo my sami wybieramy fotke miesiaca, teraz postaram sie na ten rok swoje foty podesłac
rozpiszcie sie bardziej na temat tych modelek bo moze nie wszystkie Kobietki bedą czytac tego posta![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Ja bym pozostał przy obecnej formie.
Rozszerzyłbym tylko pojęcie "zdjęcia aktualnego".
Może mieć miejsce taka sytuacja, że któryś z użytkowników może np. mieć w archiwum świetne fotki swojego samochodu np. z lipca 2006 i w/g obecnego regulaminu nie może brać udziału w konkursie. Przecież chodzi to, by zdjęcie miesiąca oddawało klimat i charakter tegoż (tak ja to rozumiem), więc fotki wykonane w kalendarzowym lipcu (niezależnie od roku) powinny być do konkursu dopuszczane.
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - ?

Tez jestem za obecna forma kalendarza, możemy mieć dzięki temu jakiś wpływ na wygląd![]()
A jest możliwość zrobienia 2 rodzajów kalendarzy??
Np. 1 kalendarz ze zdjęć z takiej imprezy plenerowej - fotki robione przez 1-2 fotografów. A 2 kalendarz ze zdjęciami z konkursu??
Później jakaś lista zgłoszeń (zadatek) i załóżmy drukowanie dla tych wszystkich chętnych tej wybranej wersji...
Sądzę że drukarni nie robi różnicy czy wydrukują 100 sztuk jednego kalendarza czy powiedzmy 2 różne powiedzmy 30 + 70.
A jako argument można powiedzieć że będzie to okazja na jakieś dodatkowe spotkanie i świetną zabawę (np ognisko po zakończonym dniu zdjęciowym)![]()
HAKUNA MATATA !!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki