Witam!
Czy komuś ten dźwięk PLUM, skaczącej żaby w knajpie, który pojawia się po jakiejś nowej wiadomości jest potrzebny??
Strasznie mnie to irytuje bo nie można zostawić forum na zakładce bo cały czas plumka.. Jeśli jest potrzebny, to ok, będę wychodził z forum jak najszybciej po "załatwieniu swoich spraw" niemniej, jeśli jest to tylko dodatek i nikomu nie pomaga to sugeruję to wyłączyć...
Pozdrawiam!
Panel użytkownika --> zaawansowane ustawienia --> pozostałe opcje --> Disable sound notifications --> "TAK"
Hmm mnie też to plumkanie trochę irytuje ale ja nie widzę tej opcji saroo w Zaawansowanych ustawieniach.
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
Ustawiłem, ok jest.. Niemniej i tak temat moim zdaniem potrzebny bo może większości albo nawet wszystkim jest to niepotrzebne i była by możliwość wyłączyć odgórnie/domyślnie.

Czyli to "plumkanie" pochodzi z forum? Już myslałem ze fiksuje i zaczynam słyszec głosy![]()

Buhahaa też tak mam![]()
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki