Na naszej stronie pojawiła się reklama groupon.pl , z czystej ciekawości chciałem zobaczyć z czym się to je,ale żeby to zobaczyć trzeba podać
e-mail no i wpadłem. Dwa razy dziennie sprawdzam u siebie pocztę i za każdym razem w skrzynce 4-5 reklam od tej firmy ,czy jest jakiś sposób żebym się ich pozbył i nie przysyłali mi tego spamu ???
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

a nie możesz po prostu zablokować w skrzynce danego nadawcy ?

ja też raczej neo nie jestem
czy w każdej ? nie mam pojęcia ale wydaje mi się że tak ( jakieś filtry itp - ustawiasz filtr żeby maile z danego adresu automatycznie usuwało )
Ostatnio edytowane przez bocian ; 15-11-2010 o 11:59

AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

A w takim wypadku to już inna historiaGeneralnie chętnie bym Ci pomógł ale z konta mailowego neo korzystałem 5 razy i to parę ładnych lat temu. Już nawet nie pamiętam hasła do tego konta.
Zakładam, że pocztę sprawdzasz przez przeglądarkę www. Mógł byś korzystać z jakiegoś klienta pocztowego typu thunderbird w którym mógł byś sobie poustawiać filtry na niechcianą pocztę.
P.S. Ja w sumie nigdy nie prowadziłem firmy ale tak jak napisałem wcześniej neo sucks! Może warto pomyśleć o jakimś powolnym przejściu na serwis typowy do obsługi poczty! Zawsze można na nowych wizytówkach zamieścić nowy adres mailowy. Na maile przychodzące na stary adres odpowiadać z nowego adresu z informacją o zmianie. Można wymyślić sporo pomysłów na poinformowanie o zmianach. A odbierać pocztę można z dwóch kont do momentu aż każdy się przyzwyczai do zmiany. Zdaję sobie sprawę z tego, że przysporzy to tobie parę dodatkowych problemów ale coś za coś.

W każdym mailu na dole jest "wypisz z listy". Po wypisaniu maile nie przychodzą.
ew poszukaj gdzieś na skrzynce opcji "zgłoś spam" albo coś takiego.
Today we are living our future memories..
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V Q2 - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki