Przekopałem cała strone główną i nie znalazłem żadnej informacji o formalnej stronie klubu... jak się zapisac, jakie składki itp itd. czy to znaczy ze Alfaholicy są grupą nieformalną ?
Z drugiej strony jest mnóstwo inicjatyw na forum typu ramki, polary, gadżety klubowe..... to jak: jest klub czy go nie ma ? A jesli jest to jak dołaczyc ? :-)
164 3.0 reconstruction process temporarily suspendedGolf V klekot do jazdy :-)
http://www.alfaholicy.org/ Tam też byłeś? Gdybyś natomiast chciał wesprzeć forum to jest coś w stylu dobrowolnej składki na nowy serwer Zbiórka na nowy serwer
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 02-12-2010 o 22:40
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Tak, byłem oczywiście. ZERO informacji o klubie, zapisach itd. itp. stąd moje pytanie
na serwer sie dorzuciłem już jakiś czas temu ;P

Nie ma składek, listy, zapisów itp. Bo po co? Jak chcesz prężniej działać to możesz pomóc przy organizacji zlotu i wydać trochę pieniędzy np. kupując skrzynkę oranżady dla kolegów.
Ok, i ta informacja wyjasnia wszystko ;-)
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6v12 lpg -była
156 V6v24 lpg-była
147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
166 2.0 V6 TB -LPG-jest
o zlocie niech się wypowiadają tylko i wyłącznie te osoby które mają jakieś doświadczenie w tej materii i mają konkretne plany. bo wymyślić miasto to każdy potrafi
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki