Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
    Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    12 h 32 m

Domyślnie Nie mogę wysłać ani odpowiedzieć na Prywatną wiadomość

J/W czy ktoś z administracji mógłby zobaczyć w czym problem?

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Tuti
    Mieszka w
    SZA/KSU itp :P
    Auto
    Prawie S600 :D Kiedyś 145
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 14 m

Domyślnie

Musisz napisać jak się ten problem objawia. Występuje jakiś błąd, komunikat?

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD
    Czas spędzony na forum
    12 h 32 m

Domyślnie

Niestety nic się nie pojawia. Po Zatwierdzeniu wiadomości po prostu wracam do listy prywatnych wiadomości, ale po wejściu w wątek odpowiedzi nie ma. Próbowałem jako odpowiedź wysłać osobną wiadomość ale też to samo.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar prodigyboy
    Mieszka w
    starachowice/warszawa
    Auto
    156 2.4 JTD
    Czas spędzony na forum
    3 d 18 h 42 m

Domyślnie

Może masz wyłączone odbieranie wiadomości w Ustawieniach a Panelu Użytkownika ?
    Ja miałem podobnei na początku ...

Mieszka w
    Auto
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 14 m

Domyślnie

Patrzyłeś w "do wysłania" i "wysłane"? Nic tam nie ma, że wiadomość się wysłała? Jak nie ma to spróbuj wysłać wiadomość z innej przeglądarki.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD
    Czas spędzony na forum
    12 h 32 m

Domyślnie

@prodigyboy ja mogę otrzymywać więc to chyba nie ten problem.
    @Tuti nic nie ma, zaraz spróbuję zmienić przeglądarkę.

---------- Post dodany o godzinie 17:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:45 ----------

Pod Chrome i FF niestety nie działa...

Mieszka w
    Auto
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 14 m

Domyślnie

Standardowo nowi użytkownicy mają wyłączone zapisywanie wysłanych wiadomości. Zawsze po wysłaniu wiadomości PW jest przekierowanie do skrzynki odbiorczej. Spróbuj wysłać do mnie PW, zobaczymy czy dojdzie.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD
    Czas spędzony na forum
    12 h 32 m

Domyślnie

Odesłałem, doszło?. A to rozwiązanie jest trochę bez sensu bo nie widzę moich odpowiedzi w wątku. Przydałaby się też jakaś informacja bo wysłałem do jednego gościa chyba z 20 wiadomości próbując odpowiedzieć .

Mieszka w
    Auto
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 14 m

Domyślnie

Doszła W prywatnych wiadomościach nie ma wątków, działa to tak jak przesyłanie e-maili. Jak odpowiesz na PW to pojawi się ikonka ze strzałką na liście odebranych wiadomości.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD
    Czas spędzony na forum
    12 h 32 m

Domyślnie

OK, ale nie mam ich na liście wysłanych. Generalnie wprowadza to w błąd więc choćby wyświetlenie małego tekstu "Wiadomość wysłana" dużo da . Dzięki za pomoc.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

1. HUMOR
    Utworzone przez Lukasik w dziale Hyde Park
    Odpowiedzi: 2808
    Ostatni post / autor: 28-05-2012, 23:08
  2. Co studiować?
    Utworzone przez Kuba_156 w dziale Hyde Park
    Odpowiedzi: 67
    Ostatni post / autor: 17-01-2011, 01:56
  3. Złodzieje samochodów - artykuł [POLECAM!!]
    Utworzone przez bobryt w dziale Hyde Park
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post / autor: 18-11-2010, 21:19
  4. nie kupujcie alfy i zadnego samochodu na allegro od uzytkownika edison85 -czyt. dalej
    Utworzone przez lukaszmdt w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 14-08-2009, 11:59

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

nie mogę wysłać wiadomości na facebooku

nie mogę wysyłać wiadomości na facebooku

czemu nie moge pisac na fb

wiadomości facebook problemjak wysłać wiadomość na facebooku do nieznajomegonie mogę pisać na facebookuproblem z wysyłaniem wiadomości na fbczemu nie mogę wysłać wiadomości na facebookunie moge wysłać wiadomości na twitterze wyświetla się komunikatco zrobic jak na fb nie da sie pisac wiadomosci nie moge pisac na fbfacebook problem wiadomościnie można wysłać wiadomości na facebookunie moge pisac na czacie na facebookuczemu nie moge wyslac wiadomosci na fbnie moge wyslac wiadomosci na facebookudlaczego nie mogę wysyłać wiadomości na facebookujak napisać wiadomość na facebookufacebook wysyłanie wiadomości do nieznajomychnie moge pisać na czacie na facebookutwitter jak napisac wiadomoscjak wysłac prywatna wiadomosc na fb do nieznajomejfacebook nie moge wysylac wiadomoscinie moge wysłać wiadomości na facebookujak odpisać na wiadomość na facebookunie mogę pisać wiadomości na facebookudlaczego nie mogę pisać wiadomości na fbfacebook nie moge wysłać wiadomościdlaczego nie omoge wyslac wiadomosci prywatnej na twitterzenie moge wysyłac wiadomosci na fbnie wysyla sie wiadomosc na facebookunie moge wysyac wiadomosci na faecbookinie wysyłają się wiadomości na fbdlaczego n ie moge wyslac wiadomosc na fbfacebook wiadomości problemnie mogę pisać na czacie na facebookujak odbierać wiadomości na facebookufacebook czat nie wysyła wiadomościnie mogę wysyła wiadomości z facebookaczego na fb nie moge do kogos pisać na czacienie można wysyłaś do mnie wiadomości na fbnie wysyla mi wiadomosci na facebooku dlaczegodlaczego nie moge napisac do kogos na facebookujak wysłać wiadomość na twiterzejak odpowiadać na wiadomości w facebookunie moge napisac na facebookuczy można wysłac maila na facebooka>nie moge odebrac wiadmoości na fecebookufacebook nie mogę odpowiedzieć na wiadomośćnie moge pisac na komorki przez facebook chatco jest jesli nie chce wyslac sie wiadomosc i pisz blad wysylaniajak wysłać wiadomość prywatną na facebookuczateria nie mozna wyslac wiadomoscijak wysłać wiadomość na facebook do nieznajmoegofacebook wysylanie wiadomosci do nieznajomychnie moge wysłaćwiadomości na czacie na facebookufacebook w telefonie problemy nie moge pisacnie można wysyłać wiadomości na czacie fbnie mozna odpowiedziecdlaczego nie mogę pisac wiadomości na facebookuczy mozna pisac na czacie facebook w telefonieco zrobic jeżeli nie da sie wysyłać wiadomosci na fbnie da się wysyłac i dobierać wiadomości facebookfacebook nie mogę wysłać wiadomości czatdlaczego nie moge odbierać rozmów na czateriinie mogę wysłac wiadomości do znajomego na facebookudlaczego nie mogę wysyłać wiadomości onlay jak pisac prywante wiadomoci na webchatjak wysłać z facebooka wiadomośc do nieznajomegoprywatna wiadomosc na twitterzedlaczego nie moge wysłać wiadoomości na facebookunie moge pisać na faceczy wiadomości fb wysłane do nieznajomych dochodzączemu nie chce mi wysłać wiadomości na facebookunie moge pisać na fbkomunikaty na czat fbnie mogę napisać posta na facebookudlaczego nie dochodzą do mnie wiadomości na fbDlaczego przez telefon nie można wysyłać wiadomości na fbczat na fb nie wysylajace sie wiadomosci i kod do wyslania linkudlaczego nie mogę wysyłać wiadomości na twitterzedlaczego nie moge odbierac wiadomosci na fbproblemy z czatem na fb nie mogę wysyłać wiadomościnie mozesz wysłać tej wiadomości bo uzytkownik nie mogę wysłac wiadomość na facebookunie moge pisac on-line na facebookunie mogę wiadomości na facebookufacebook wyslac prywatna wiadomoscdlaczego nie mogę napisać wiadomości na fbjak odbierać rozmowy na czateriidlaczego nie moge napisac mailafacebook nie można wysyłać wiadomościna fb nie mogę nic wysyłacchat facebook problem z wysyłaniem wiadomościdlaczego nie można wysłać wiadomosci na czaciefejsbuk dlaczego nie widze czatujak wysłać wiadomość na fb do nieznajomegodlaczego nie mogę pisać ze znajomym na facebooku dlaczego nie mogę wysłać wiadomości prywatnej na twitterzeczat na facebooku jestem online problemy z wysyłąniem wiadomości

Zakładki

Uprawnienia