ja już się określiłem i stanowisko moje jest raczej niezmienne![]()
AR 156 2.4 JTD 136KM '00
http://www.jkar.org/

Witam.
Od kiedy istnieje alfaholicy.org?;
Od kiedy zarejestrował się Tweety?
p.s.
proszę spojrzeć na awatar administracji
ale ja już stary jestem, więc pewnie się czepiam.
![]()
Ostatnio edytowane przez alfa_fan ; 13-02-2011 o 22:30
pozdrawiam alfa_fan; ik@r 1063
AR 145 bx smoczyca; AR 164 V6 sokół millennium
Alfa_fan to, że na forum jestem tylko jakiś czas nie znaczy, że nie mogę mieć propozycji, po to jest ten dział. Może jestem krótki czas ale staram się angażować w życie tego forum
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX
zgadzam sie, kazdy ma prawo do wyrazania opini i podsuwania pomysłów, a wg mnie ten jest the best...
Tak i zróbcie z forum choinkę, żeby dojść do czegoś będę musiał klikać 10 tysięcy razy... A opcji SZUKAJ nie można użyć?
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
Krzysko, a w sklepie gdy czegos szukasz to wolisz by np ketchup stal na zmiane z koncentratem i pomidorami (bo to w koncu wszystko z tego samego przedzialu) czy wolisz by kazda z tych rzeczy byla osobno ustawiona?
Obecne rozwiazanie nie jest zle, ale moglo by byc lepszeMoze jakas sonde zrobic i niech lud przemowi
![]()
Co do sortowania jest to wszystko co chcecie tylko trzeba się na dół strony pofatygować a nikomu się nie chce... Jest przecież lista obok napisu "Prefix" wystarczy kliknąć...
HAKUNA MATATA !!
Gdy idę do sklepu to wiem gdzie co stoi (a jak nie wiem to zapytam obsługę), tak samo tutaj (jak nie wiem używam opcji szukaj)... Proste? Jak dla mnie bardzo proste...
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki