Selektywne cytowanie - będzie
Samochody w profilu - będą
Konkurs - możesz odpalać Photoshopa
puotek - to też można zrobić, w poprzedniej wersji defaultowo też tego nie było. Ale najpierw będzie trzeba wybrać standardową skórkę![]()
A czy będzie dodawanie subskrybcji bez koniecznosci udzielania sie w danym poscie?? I jak by się dało zrobić troszkę więcej miejsca w podpisie?? Do tej pory 1-2 dłuższe linki się mieściły ;/
Dla mnie zmiany poszły w lepszą strone i nawet ten tymczasowy layout nie jest zły, jest jasniej a zarazem przejrzyscieCycaty tez sa lepiej widoczne a jak wiadomo Nie wszystkim bedzie pasowac nowy wyglad tak samo jak zapewne stary nie kazdemu przypadl do gustu...
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX
o dobre pytanie jack, fajnie by bylo gdyby mozna bylo dodawac subskrybcje , bo tak to trzeba zawsze cos napisac, to bylo by przydatne /![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi

jackdaniels - subsrypcje - na górze są narzędzia wątku i możliwość subskrypcji
podpis - nie rozumiem
Na forum są już wgrane wszystkie skórki z darmowych, w których jednym z głównych kolorów jest czerwony. Jak ktoś chce, żeby jeszcze jakąś skórkę doinstalować to zapraszam tutaj: http://www.vbulletin.org/forum/forumdisplay.php?f=247
Żeby oglądać screen shoty trzeba mieć konto na tym forum, jednak większość skórek posiada link do demo, które jest widoczne bez rejestracji.
Skórki można zmieniać w lewym dolnym rogu. Nie zwracajcie uwagi na knajpę, bo do większości skórek nei zostały wgrane ikonki
Jeśli nikt nie zaproponuje nowej skórki to instalacji to wybierzemy jedną z zainstalowanych, a w następnej kolejności dodamy detale typu - logo, koniczynki itp.
dobre zmiany, choc na forum dlugo az nie jestem to do tamtego wzoru sie juz przyzwyczailema tu zmiana - dla mnie na plus, jedyne co rzucilo mi sie w oczy to jest fakt, ze jesli napisalem wczesniej w temacie i teraz do niego wchodze, to nie przerzuca mi na stone od ostatniego logowania, czyli tam gdzie napisalem, tylko od samego poczatku ;/
a mi sie podoba skorka blackfolio-red![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki