Czy tylko ja mam wrażenie, że nowa wyszukiwarka jest jakaś trudna w obsłudze?
Ilekroć próbuję coś znaleźć przy pomocy opcji zaawansowanego wyszukiwania nie dostaję żadnych wyników.
Opcje sa niejasne.
Inne zmiany na stronie są OK.

Czego szukasz dokładnie?
Delikatnie mówiąc wyszukiwarka to knot pozbawiony jakiejkolwiek ergonomii !! Proszę opisać procedurę wyszukania wszystkich postów jednego użytkownika w konkretnym dziale !! Z tak działającą wyszukiwarką odsyłanie noworyszy do przeszukania archiwum będzie najzwyklejszym spuszczeniem po brzytwie. Kiedy wyszukiwarka wróci do poprzedniej funkcjonalności ?
Pozdrawiam
Zbyszek
Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997

1. Klik: http://www.forum.alfaholicy.org/search.php
2. Zakładka "Szukaj w jednym miejscu"
3. Wypełnij "Nazwa użytkownika" i "Szukaj na forum"
Tjaaaa - taki mądry to ja również jestem - Kolega widział jakie wyniki zwraca owa "metoda" w przypadku wybrania zakładki "Szukaj w wielu miejscach" co wydaje się być naturalnym i jak widzę domyślnym sposobem ? - Proszę tą metodą poszukać choćby wpisów wykonanych przeze mnie- ilość wyników na pewno kolegę zaskoczy. Bezmyślnie i niepotrzebnie zmieniona opcja, która, moim skromnym zdaniem, w znaczny sposób ograniczyła funkcjonalność forum.
Ostatnio edytowane przez aquarius01 ; 13-04-2011 o 12:38
Pozdrawiam
Zbyszek
Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997
Ponadto gdy wpiszemy dwa słowa, np. "ksenon gaśnie" wyskakują wszystkie posty z frazą "ksenon" i z frazą "gaśnie", brakuje opcji szukania tematów/postów zawierających obie frazy. Nie muszę tłumaczyć, że wynikiem są 4 strony tematów w stylu "nagly spadek mocy i nie mozna odpalic", "Padnięta pompa paliwa", czy też "Nie odpala bez dodania gazu"
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...

aquarius już powinno być okej.
żuwik - czekam na odpowiedź supportu, najwyżej doinstaluje się wyszukiwarkę Google na forum.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki