Mam taki pomysł na stałych i naprawde zainteresowanych posiadaczy alf aby zostać alfaholikiem! Ja pomimo ze kocham tą marke to kocham jeszcze inną jest to miłosc do 2-kołek Suzuki! Jestem w bractwie suzuki i własnie z tamtego forum mam ten pomysł a mianowicie zeby zostać tam bratem trzeba po 1 miec motocykl suzuki a po drugie musi potwierdzic to ktos z braci czyli juz klubowicz suzuki Jest tam naprawde ciezko sie dostać ale wiem ze na 100% sa tam ludzie którzy kochaja tą marke i lubią 2 kółka!Z całym szacunkiem dla wszystkich chciałbym by tutaj tez tak było ,bo choć jestem stosunkowo młodym uczestnikiem klubu ale za to starym miłosnikiem tej marki chciałbym by tez byli tu tacy jak ja i wielu wielu innych kolegów! Lubie czuć sie jak w domu a tu jest bardzo miło ludzie mili i słuzacy radami wiec moze niech tak zostanie jak najdłuzej by nie wchodził do nas kto chce? co o tym myslicie? bo w Bractwie Suzuki jest naprawde sprawdzony pomysł !
No trochę zachodu z tym jest bo trzeba to potwierdzić przez kogoś kto jest na forum już dłużej i musi się dogadać z tym użytkownikiem który się dopiero zarejestrował na forum żeby potwierdzić że ma Alfę (ale namieszałem xD ale chyba każdy zrozumie) a dużo osób się też rejestruje ponieważ chcę zaczerpnąć pewnych informacji na temat Alfy przed zakupem. Według mnie ten pomysł ograniczy działalność forum ale niech się jeszcze reszta wypowie na ten temat.
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
No właśnie wtedy się zrobi tak jakby zamknięte forum. Na innych forach się spotkałem z czymś podobnym tylko że tam żeby się zarejestrować musiało się dostać zaproszenie od innego użytkownika.
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.

Forum powinno byc dostępne dla każdego i mieć strukturę otwartą na nowych posiadaczy Alfa Romeo.
Takie zamknięte grono jest do bani i jak widać po innych takich tworach do niczego dobrego to nie prowadzi
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
HHEHEHE dobre , dobre powiedz szczerze .... Długo nad tym myślałeś ??
http://www.auto-jerzy.aq.pl/index.html -Blacharstwo-Lakiernictwo Auto-Detaling

Ja nie myslałem tylko zaczerpnołem pomysł ! z forum BS ! Nie musi go nikt wprowadzac ! moze i macie racje koledzy wtedy grupa uzytkowników by sie zaciasniła i poprostu zamkneła dla innych!
wiem że nie myślałeś nad tym pomysłem , tylko pytam czy długo myślałeś zeby napisać ten poosrt na tym forum ., Ale ok dostajesz rozgrzeszenie , wycofując się z teo pomysłu![]()
http://www.auto-jerzy.aq.pl/index.html -Blacharstwo-Lakiernictwo Auto-Detaling
Tak i jeszcze dochodzi dodatkowy kłopot umawiania się i jeżdżenia co by sprawdzić czy dana osoba posiada AR a nie każdy siedzi na forum przynajmniej parę minut dziennie. Wyobraź sobie że ktoś się rejestruje na forum z (dajmy na to) Leżajska lub innej pobliskiej mi miejscowości a ja pracuję po 12h, wracam do domu po 20:00 i kiedy ja się mam umówić z świeżo zarejestrowanym na spotkanie?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki