hej,
Czy nie przydałby sie nam dział w stylu "obejrzałem to auto i opisuje co mu dolega", aby ktos z drugiego końca polski nie jechał na marne. Oczywiscie Odpowiednia nazwa dla działu by tez sie przydała. Sprawa mysle do przemyslenia, bo nie raz ktos sie przejedzie na aucie mimo ogólnych zapewnień sprzedawcy, że jest igła
Co tam administracja na to?
No ciekawa propozycja ale ludzie na forum wolą jednak oglądać na allegro i wypisywać swoje opinie... rzadko kto ma czas jeździć i oglądać jak i co...
myślę, że w tym dziale by było więcej przypuszczeń niż konkretnych wniosków i nie wiem czy miało by to sens
w każdym razie propozycja dobra
Znaczy sie, myslałem bardziej o tych osobach co były osobiscie! obejrzec auto i sie przejechały lub poprostu nie zakupiły auta z innych przyczyn przez co auto dalej stoi - taki przykład.
Ja sam sie pare razy przejechałem i wiem co to znaczy jechac mimo zapewnień 400km w jedną strone, tracisz czas i swoje pieniądze.
nie wiem jak w Waszych działach regionalnych? u nas jest podwieszony temat dotyczacy próźb o obejrzenie samochodów.
link; Prośby o oględziny aut z regionu
pozdrawiamy.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 05-05-2011 o 22:35
jeśli miałby powstać taki dział, trzeba byłoby wprowadzić blokadę pisania postów dla nowych użytkowników/ z mały stażem na forum.
myślę, że część sprzedawców wykorzystałaby to i pisała od swoich "igiełkach" w samych superlatywach.
pozdrawiam,
adam

blokady nie trzeba - wystarczy zdrowe podejście i tyle
No własnie o to mi chodziNa forum LKP jest własnie podobny taki dział i nikt z sprzedawców tam raczej nie "wtargnął", tam to jest cos w stylu ostrzeżeń, wniosków z ogledzin auta. O cos takiego.
MAmy przecież działy "Porady przy zakupie" + tematy w działach regionalnych
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki