nie wiem czy to dobry pomysł ale czasem są pytania dla których nie warto zakładać nowe tematy bądź szukania po forum czy juz taki temat kiedyś był , więc z mojej strony proponuje dział { szybkie pytanie , szybka odpowiedź } . Przykładów chyba nie trzeba podawać bo każdy chyba wie jaki cel ma ten dział .
Myśle,że całkiem dobry pomysł każdy mógłby uzyskać szybką odpowiedź a w celu dowiedzenia się czegoś więcej mógłby wtedy użyć opcji szukać i bardziej zagłębić się w dany temat.

Potwierdzam , czas to pieniądz. Ja wczoraj szukałem odp na wymyślone sobie pytaniei odp nie znalazłem co za tym idzie musiałem podłączyć się pod inny temat
![]()
Bo wyszukiwarka powinna wyszukiwać i podać wszystkie zbliżone tematy do informacji których szukasz a na forum jest tak,że jeśli nie wpiszesz poprawnie nazwy danego tematu to nie wyszuka niestety.
dokładnie też próbowałem wczesniej czegos znalesc ostro sie napociłem i nakombinowałem a i tak chyba wszystkiego nie znalazłem co chciałem a tutaj nawet jeśli pytanie się bedzie powtarzać to chyba nie bedzie zadnego problemu bo po to to jest zeby nie szukac tylko zadawac pytanie i czekac na prosta odpowiedz.
zanim nadejdzie odpowiedz czy zatwierdzi sie ten dział od razu zadam pytanie szybkie bo nie potrzebuje szybkiej odpowiedzi.
Jeśli kupuje nowy silnik to trzeba to będzie zgłosić w urzedzie czy nie ? bo ostatnio slyszalem ze silnik to czesc wymienna i chyba nie trzeba ale dokladnie sam niewiem.
I dobrze słyszałeś,kiedyś trzeba było zgłaszać i to były te tzw. (skladaki) teraz odbieraj Belle i możesz śmigać bez stresu.
pomysł dobry, tylko że praktycznie takie pytania można zadawać w knajpie...
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki