TO JEST POTRZEBNE. każdy szuka gratów lub sprzedasje graty do konkretnego modelu. Nie mówię o handlarzach, ale o normalnych userach. Dla nas powinno być łatwiej, o handlarzy mniej się troszczę - w końcu to ich biznes.
164 3.0 reconstruction process temporarily suspendedGolf V klekot do jazdy :-)

popieram i też podpisuję się pod podziałem na kategorie tak samochodów jak i części, bardzo ułatwiłoby to poszukiwania
entra nel sogno in tempo reale
ja popieram w 100% bo wlasnie chcialem znalesc stare ogloszenie z alfa 166 i aby je znalesc, musialem przeleciec 40 stron.
Podział na modele, a w ramach modeli, na kupię/sprzedam. Czy to jest takie trudne do przeprowadzenia. Cholera mnie bierze, jak mam coś wyszukać w dziale bazar. Najzwyklejsza na świecie kaszana. I to są delikatne słowa. Czy tak trudno stworzyć formularz przyjmowania ogłoszenia wymuszający podanie odpowiednich danych.
Potem sie widzi ogłoszenie typu: sprzedam centralkę airbag. Ahaaa, czyli do wszystkich alf jest ta sama centralka. Do mojej pewnie też, chociaż nie mam poduszki.

Temat poruszony w dziale 33/164 propozycja nowego przyklejonego wątku..... do rozważenia
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki