Być może taka propozycja już padła i dubluję jakiś temat (jeżeli tak to przepraszam), nie mniej jednak nie znalazłem niczego takiego. Jak wiadomo w dziale samochody wszystkie oferty (tematy) pomieszane są ze sobą i nie ma podziału na modele. Osoba chcąca kupić auto, zazwyczaj nastawiona jest na jakiś konkretny model. Powiedzmy mając zamiar kupić AR 159 nie ma sensu przekopywać się przez dziesiątki ofert dotyczących sprzedaży AR 156.
Poddaje pod rozwagę...

Aż tak wiele ofert się nie pojawia więc moim zdaniem to niepotrzebne.

Ja uważam że to by bardzo usprawniło odnajdywanie ogłoszeń. Teraz jestem na etapie szukania mojej następnej Belli i akurat ten sam pomysl mi wpadl do glowy![]()

Też popieram, będzie przejrzyściej.

Nie tylko samochodów, ale nawet poszczególnych części. Myślę, że zdecydowanie ułatwiłoby to poszukiwania
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...

Też popieram

Samochody na modele
części na kategorie jak na allegro zawieszenie, silnik, układ wydechowy itd itp.
Koledzy samochody może ok ale z tymi częściami to nie przesadzajcie. Jak ktoś chce sprzedać całe auto na części to będzie zakładać XX tematów bo ma to, to i tamto do sprzedania? Bez przesady...
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
Myśle, że to nie jest tak potrzebne. Będziemy musieli się przedzierać przez dziesiątki kategorii, a na końcu nie będzie wiadomo czy w ogóle dana część czeka tam na nas. Jeżeli można byłoby coś zmodyfikować w bazarze to podzieliłbym te 3 kategorię na kupie/sprzedam osobno w każdej z nich, ułatwiło by to zadanie kupującym i sprzedającym.
Ostatnio edytowane przez hyieh ; 10-09-2011 o 12:01
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki