Strona 18 z 21 PierwszyPierwszy ... 89101112131415161718192021 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 201
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
    Użytkownik Rowerzysta Avatar baster
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 156 I 1.8 TS
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    4 d 9 h 14 m

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Tez moze byc dodalbym tylko date rejestracji.
    Lepiej się poczujesz jak będzie wiadomo że jesteś dłużej w klubie ode mnie??
    I tak nikt oprócz Ciebie nie zwróci na to uwagi...

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    AR166 V6 TB '98
    Czas spędzony na forum
    21 d 6 h 37 m

Domyślnie

Nie o to mi chodzi. Ale Wy wszyscy rywalizujecie i bez urazy dla nikogo. To moze byc data "emisji" jak sie poczujesz dowartosciowany przez to chodzi o to zeby to mialo jakis wymiar czasu. Aczkolwiek nie rozumiem dlaczego to by nie miala byc pamiatka kto od kiedy jest. Ale jak kogos to tak boli to tak jak wspomnialem moze byc data emisji.

blu odissea

Pininfarina Coupe żonki

transport do pracy

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    Były:156 2.0 TS '98 , 1.8 TS '98 , 2.0TS '99 Jest: 147FL 1.9JTD '05 & GTV 2.0TS '97
    Czas spędzony na forum
    22 d 7 h 9 m

Domyślnie

Cytat Napisał baster Zobacz post
    Daj/cie dobry przykład i zacznij/cie od siebie.

Może większym powodzeniem cieszył by się gustowny metalowy brelok do kluczy z jednej strony z grawerem www.alfaholicy.org, a na odwrocie nick lub imię-nick-nazwisko. Byłby to gadget, pamiątka, symbol. Proste, bez zbędnych trudnych słów.
    A dla kogo to będzie mało to można zostawić miejsce na id do graweru we własnym zakresie
    A ja kupiłem srebrną koniczynkę od Kolegi Regis w grawerką alfaholicy.org - bardzo ładny, delikatny i gustowny gadżet. Z drugiej strony mógłby być nick i już

W każdym razie jego ^ ^ mogę polecić - odwalił naprawdę bdb robotę

---------- Post added at 12:47 ---------- Previous post was at 12:36 ----------

Jak dla mnie to wszystko to takie pierdu-pierdu. Każdy będzie za swoim. Jeden będzie chciał datę, inny numerek, trzeci z kolei Myszkę Miki z Pluto.

Nie wiem, jak tu jest z tymi ankietami, ale może da się założyć taką, gdzie np. można byłoby zaznaczyć załóżmy 2 najważniejsze dla nas opcje poza oczywistym nickiem... a wśród nich byłaby m.in. *data przystąpienia / data założenia forum / numerek identyfikacyjny etc. Opcje, które miałyby największą ilość głosów wygrywają - prosto i demokratycznie. Nikt chyba nie będzie robił 14-stu czy 18-stu opcji, bo jeden lubi rybki, a drugi ... akwarium

Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 156 I 1.8 TS
    Czas spędzony na forum
    4 d 9 h 14 m

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Nie o to mi chodzi. Ale Wy wszyscy rywalizujecie i bez urazy dla nikogo. To moze byc data "emisji" jak sie poczujesz dowartosciowany przez to chodzi o to zeby to mialo jakis wymiar czasu. Aczkolwiek nie rozumiem dlaczego to by nie miala byc pamiatka kto od kiedy jest. Ale jak kogos to tak boli to tak jak wspomnialem moze byc data emisji.
    Dla mnie nie ma znaczenia ile tu ko jest i czy ktoś jest dłużej czy bardziej zasłużony, chodzi mi o wyeksponowanie najważniejszych informacji czyli nazwy forum/grupy i personalizacji nickiem (osoba x jest w danej grupie). Gdy będzie za dużo "pierduł" to będzie to wyglądało jak jednolity tekst.

Vax
    Vax jest nieaktywny
    Użytkownik Embrion Pokaż na mapie Avatar Vax
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    156
    Czas spędzony na forum
    6 d 32 m
    Wpisów
    2

Domyślnie

No ale wiesz, będzie takie mniej ważne, bez serii, numeru, daty, wydane przez, ważne do a każde pole opisane po angielsku... a zaraz, zaraz, to my nie rozmawiamy o formularzu wizowym?
    Bo jak nie, to naprawdę starczy jakieś logo _lub_ charakterystyczna forma (by swój z dala poznał swego), adres www (aby obcy mógł stać się "swój") i ew. nick (aby wiedzieć, czy nie wpakowało się przypadkiem na jeden parking/spot z obłąkanym bardziej niż jego ukochany wódz politrukiem i należy się zwijać, zanim zacznie agitować i psuć atmosferę ).

Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 156 I 1.8 TS
    Czas spędzony na forum
    4 d 9 h 14 m

Domyślnie

Vax widzę że na Tobie się zakończyło - usta opozycji zostały zamknięte
    Skoro już nie ma przeciwników to ja jestem za "prostą formą" nick, adres www, logo

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    AR166 V6 TB '98
    Czas spędzony na forum
    21 d 6 h 37 m

Domyślnie

Mi się po prostu wydaje że na pomysłach się skończy. Napisałem co miałem do napisania. Każdy obstaje przy czymś innym. I pewnie jak zwykle nic z tego nie wyniknie.

blu odissea

Pininfarina Coupe żonki

transport do pracy

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Pati&Grzesiek
    Mieszka w
    Cieszyn
    Auto
    ŻONUSI AR 147 1,9 JTD 116 Km. 2001r.................. MOJE AR 156 SW 1,9 JTDM 187KM 2005r
    Czas spędzony na forum
    6 d 9 h 20 m

Domyślnie

Sam początkowo byłem za wersją międzynarodową, angielski i te sprawy. Osobiście sam przygotowałem taki wzór. Ale muszę się zgodzić w Vaxem, że mniej oficjalnie może być bardziej wymowne niż dużo tekstu mało zrozumiałego dla niektórych.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Pietropili
    Mieszka w
    Tychy i Mysłowice-Kosztowy
    Auto
    alfa 156 2.0 jts progresion
    Czas spędzony na forum
    3 d 11 h 56 m

Domyślnie

Ciao! Natknąłem się w gąszczu informacji i jestem za "prostą formą" nick, adres www, logo Czy coś ruszyło w tym temacie ???

Użytkownik Romeo Avatar maciekk
    Mieszka w
    brzesko
    Auto
    156 2.5 V6 24V 156 1.6 T.SPARK
    Czas spędzony na forum
    7 d 15 h 27 m

Domyślnie

chyba nic spisalismy 18 stron tematu a on zdechł...
    o co k'mon???

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia