ja jednak anty
numerki już jedni kilkadziesiąt lat temu "grawerowali" drugim
ja wolę jednak być "bocianem" zamiast numerkiem
a jak ktoś ma ochotę na nick to przecież mamy na forum sklep , są podane też inne namiary i można też samemu zamówić sobie w dowolnym miejscu naklejkę pisaną nawet czcionką AR z nickiem i nakleić w dowolnym miejscu na swoim aucie
róbta co chceta
jo numerka nie nie chca ale wy se róbta jak wom sie widzi
Ostatnio edytowane przez bocian ; 18-09-2011 o 22:43
mi sie pomysł bardzo podoba. ale tylko dla aktywnych forumowiczow... i nie numer tylko nick z forum.
ja całkowicie popieram bociana, polać mu bo dobrze żecelub klekoce
ale pomysł bardzo ciekawy
![]()
Ja też popieram idee z nickiem![]()
La mia Bella e a volte capricciosa
Cholera, że też zawsze jak człowiek o czymś pomyśli, to się okazuje...że nic nowego.
Co do numerów....zaraz będą "szermierki", że ten był wcześniej ten później itd.....no chyba, że dostanę id 666(bez podtekstów i tak mam 3 szóstki w dacie urodzenia).
Ja właśnie chcę zrobić coś takiego jak niżej, tylko nie mogę się zebrać żeby pójść i wyciąć u kolegów.....ale na pewno będzie, żebym miał nożykiem ręcznie wyrzezać..
![]()
"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers."-Colin McRae

Jak nie chce Wam się kłocić o numerki to wejdźie na swój profil na forum, dla przykładu profil JFC: http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/3293.html
Numer 3293... i po problemie. Administracja tu nie potrzebna, będziesz dbał o konto to nie stracisz numerka.

Popieram, zróbmy coś takiego.
to kto się tym zajmie?
jakie ewntualne koszty?
Pomysł fajny wg. mnie![]()
Tylko, że w moim guście by było coś takiego (+ nr rejestracyjny, id - przykładowe podałem)
16632179" id="attachment34889" rel="Lightbox_663625" >
Made in Paint![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"

Kolejny numerek?
Mało Wam peseli, NIP-ów, numerów dokumentów etc?
Kiedyś owszem, pamiętało się numery telefonów, numery z przyczyn historycznych - w centralach gadanych trudniej było o pomyłkę, potem nastały tarcze, ale i tak wkrótce wymyślono przy cyferkach literki i można była tworzyć/pamiętać numery jako słowa. A w kontaktach w komórce jednak wpisuję np. "Natalia" a nie "6"
Ktoś powie: ale gadu-gadu, icq... ale mail, jabber, skype - to już "nicki". A tablice indywidualne, zamiast numerków?
Zresztą, czemu ma to służyć? Jaką użyteczną informację ze sobą niesie? Może poza zaspokojeniem pewnego rodzaju próżności - patrzcie, jaki niski mam numer!
Ale spoko, skoro ktoś uważa, że numer dodaje "urzędowej powagi", jakiegoś "prestiżu" i czuje się przez to (po)ważniejszy, niech robi
Ja tam zapatruję się na znakowanie numerkami nieco sceptycznie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki