Forum żyje dzięki użytkownikom, są tacy, którzy już działają od lat, i tacy, którzy dochodzą na bieżąco, pamiętajcie o jednym, im mniej użytkowników tym szybszy koniec forum, od porządku i przypisywania tematów są ADMINISTRATORZY, i to im pozostawcie przenoszenie tematów – Petia- oraz pilnowania porządku tematów, wpisów, blokad itd.
To, co „NAM” się wydaje nie do końca jest poprawne, i proszę NIE ZAPOMINAĆ, że to nie jest „moja prywatna strona”, którą będę modelował jak mi się podoba.
Z tego, co widzę to wszyscy, co mają najwięcej do powiedzenia to UŻYTKOWNICY, nie widzę żadnego MODERATORA, ani ADMINA.

Wiedziałem, że się odezwiesz. Po to jest przycisk do zgłaszania niepoprawnych postów czy tematów by użytkownicy mogli również dbać o czystość. Admini i modzi to weryfikują i albo usuwają, przenoszą, zamykają czy też zostawiają. W końcu wszyscy powinniśmy dbać o czystość i przejrzystość. Jak ktoś tam gdzieś wspomniał mogłem napisać "było" a przeznaczyłem chwilę by Ci tych tematów poszukać. Chciałem być uprzejmy a skończyło się jak się skończyło...

a tam się skończyło :
kupi na zlocie 0,7 zamiast normalnego wkupnego do modych 0,5
i bydymy godać albo rozmawiać
jak kto woli
p.s.
na gowa synek , na gowa
ty nie myśl że ino jedna

Forum absolutnie nic nie ucierpi jak embriony beda mialy zakaz umieszczania ogloszen. I o to sie tu rozchodzi. O ogloszenia sprzedazy a nie o wszystkie posty. Pietie troche ponosza emocjeOgraniczenia ograniczeniami, regulamin regulaminem. Ale zakaz wystawiania ogloszen sprzedazy przez embriony powinien byc
Czy w zwiazku z powyzszym ktos zna jakies "przeciw argumenty"???

Marku ale nie piszę o wszystkich postach. Posty w tematach utworzonych niech piszą. Ale niech też jest jakieś ograniczenie na tworzenie nowych tematów. Może dość ograniczona forma ale są fora na których można zagościć tylko po otrzymaniu zaproszenia. Ktoś zresztą też gdzieś tytaj na forum o tym wspomniał. Także moja propozycja nie jest aż tak ekstremalna.
chłopaki mi chodziło tylko o GENEZĘ powstania bazarku. Założenie ( tak mi sie przynajmniej wydaję) było takie aby to UŻYTKOWNICY FORUM wymieniali się miedzy sobą albo coś komuś sprzedawali. Tak więc co embrion będzie miał do sprzedania jak ma auto 2 dni ?? części ? kierownice ?? a może oponki z nowo sprowadzonej alfy ??. Telefon może sobie wystawić na allegro nie widzę tu powodu dla którego użytkownicy alf mieliby być specjalnie uprzywilejowani i embrionek chce nam telefon sprzedać .... ojej co za wyróżnienie. Będzie miał powyżej 50 postów może sobie wystawić jak embrion ma allegro. Nie róbmy z forumowego BAZARKU śmietnika dla handlarzy tak dla przykładu kolejnego "życzliwego" - http://www.forum.alfaholicy.org/czes...jtd_2001r.html
Ostatnio edytowane przez pampik ; 24-11-2011 o 22:45

Nie odzywałem się, bo przez kilka lat przeczytałem chyba wszystkie argumenty za i przeciw i nie chciało mi się tego czytać po raz kolejny.Wiem, że nieładnie, ale proszę o zrozumienie
Kiedyś był taki post, który najbardziej utkwił mi w pamięci i brzmiał on mniej więcej tak:
dla jednego auto po cenie 1/2 wartości auta, z wadą ukrytą będzie problemem, ale ja pojadę na miejsce, odkryję tę wadę i jeszcze dodatkowo zejdę z ceny i będę miał auto za 1/4 wartości.
Z tymi nowymi użytkownikami chodziło mi ogólnie, a nie tylko o Bazar. Bo różne pomysły już padały, na przykład, żeby było trzeba podawać swój VIN przy rejestracji i 20 innych danych
Jak opozycja się nie ujawni to się włączy jakąś blokadę... bo można odnieść wrażenie, że taka blokada będzie wszystkim na rękę![]()

Znając wcześniejsze argumenty pewnie zaraz ktoś napisze: niektórzy użytkownicy nie znają internetu, mają po 50 lat i myślą, że wszystkie ogłoszenia są wiarygodne.
Złotego środka nie ma. Handlarze też ludzie, część z nich czynnie uczestniczy w życiu forum. Niektóre fora są aktywne głównie dzięki ludziom, którzy oferują w sygnaturach swoje usługi, przykłady: webhostingtalk, forum.optymalizacja.com. Ale to tylko moje zdanie. Mi to wszystko jedno co będzie w tym dziale, z lekkim wskazaniem na to, że nie powinno być ograniczeń. Nie każdy chce na siłę sprzedać swoją Alfę. U nas ogłoszenie zamieszcza za darmo, a do tego nie znika po 30 dniach jak na Allegro. W przypadku poszukiwania starszych modeli, na które nie ma popytu to duży plus.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki