Według mnie to i tak jest zepsute, bo limitów nie powinno byćJakby to była moja sprawka to dalej byłby wolny rynek
Kilka takich absurdalnych propozycji padło, argumenty do nikogo nie trafiały dlatego był ten test, mam nadzieję, że zbędny
![]()

Ten test nie jest miarodajny, bo limit jest obchodzony - albo przez zakładanie wątków w innych działach, po koleżeńsku, albo poprzez przeczekanie,bo i tak zmienią zasady - zamiast próby przystosowania się do zmian.
W dalekim skrócie - to tak, jakby ustalić prawo, do którego tylko pokrzywdzeni mieliby stosować się
Inna sprawa, czy ten pokrzywdzony to frajer, czy niewinna ofiara![]()
Ostatnio edytowane przez eMka ; 20-12-2011 o 00:21
ja i ona - "iniemamocne"
Nie chciałbym na nowo otwierać puszki pandory, zwłaszcza, że skłaniałem się raczej ku mniejszym ograniczeniom (jeżeli już to lepiej chyba staż, bo i mi zdarzało się dobijanie paru postów na chińskim forum OPDA, żeby dostać się do wątku z prośbami o certyfikat Symbian - ciekawe, czy ktoś pamięta o co chodzi), ale dzisiaj wpieprzył mnie post w wątku o sprzedaży telefonu. Wpieprzył mnie już mail z powiadomieniem, w którym zamiast zwyczajowego zapytania o cenę, albo chociaż uszczypliwego komentarza bociana
, znalazłem link i to bezczelny bez żadnego komentarza, do innej aukcji z takim samym telefonem. Nie podaję adresu bo nie będę temu *&&^$^%# napędzał sprzedaży, zresztą mam nadzieję, że szybko zniknie w czeluściach moderacji
Wątek w bazarze, to nie jest wątek "fajne linki", albo otwarty wątek (niektóre fora mają bazar w jednym wątku - wrzucamy co kto ma), tylko zasady (i teraz ograniczenia) są dość jasne. Czy nie byłoby możliwości moderacji wątków bazarowych przez autora wątku? Podejrzewam, że nie, ale odciążyłoby to adminów, a zapobiegłoby przed takimi prostackimi wyskokami....
Rzeczywiscie ciekawa sytuacja. Jak to sie mowi - jedni wymyslaja przepisy, a inni sposoby jak je obejsc.

Hehe, uderz w stół...
ps. niezły czas reakcji![]()

niezły ??
kurna 40 minut w plecy
![]()
Hehe, w moich kategoriach niezle, popatrz na czas mojej riposty
Przy okazji-dzieki za szybka moderacje!
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk

co za bezsens z tymi ograniczeniami, ale pomysł do d....
jestem na forum od 2010 r . nie nabijam postów więc mam ich mało , a tu jakiś bezsensowny zakaz.
chciałem dam info o kupnie części a tu nie mogę co za poroniony pomysł . tym bardziej że wcześniej mogłem zarówno sprzedac jak i kupić jakąś część , za każdym razem było tu z sukcesem , a teraz to poprostu
PORAŻKA
zgadzam się że trzeba to jakoś uporządkować , i przede wszystkim pokasować stare informacje , ale dlaczego ograniczać tych którzy nie mają jeszcze kilkunastu postów ,
według mnie wystarczy zablokować możliwość dodawania odpowiedzi , jak ktoś jest chętny na coś to ma od tego PW.
a jeśli ktoś będzie oszukiwał od tego jest wątek na górze w bazarze pt. oszuści
Ostatnio edytowane przez PHOENIX ; 02-04-2012 o 18:53
TUTI - sprawdź czy jest taka opcja, która blokuje postowania tych samych odnośników. Jak w sieci pojawia się jakiś fajny filmik dot. Alf, to można go potem znaleźć w 15 miejscach na forum. Może uda się zrobić z tym porządek.
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki