Czy można by zrobić tak by użytkownik dostawał maila o przepełnionej skrzynce w momencie jej
zapełnienia, a nie dopiero wtedy gdy do przepełnionej skrzynki ktoś wyśle wiadomość?
Ewentualnie tak by wiadomość wysyłana do osoby z przepełnioną skrzynką była zapisywana np. w jakimś folderze typu "skrzynka nadawcza", w którym byłaby zakolejkowana i automatycznie wysłana po tym jak adresat zwolni miejsce w skrzynce?

Niestety z tego co wiem vBulletin nie posiada takiej funkcji... trzeba kontrolować manualnie
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 20:01 ----------
A jednak się daJak ktoś będzie miał skrzynkę pełną w 90-99% to pojawi mu się komunikat na żółtym tle
![]()
A jednak nie zawsze. Teraz mam przepełnioną i nie mam komunikatu, za to powiadomienie na maila otrzymałem.. Może poprzednio skasowałem komunikat i teraz już się ponownie nie pokaże?

Pewnie dlatego. Rozumiem, że skrzynka była pełna, opróźniłeś, za kilka dni znowu była pełna, ale komunikatu już nie było? Mogę wyłaczyć wyłączalność tego komunikatu![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki