Wracajac do tematu, w chwili obecnej sytuacja wyglada tak, ze ja potrzebuje kupic do mojego samochodu czesci a niestety nie moge tego zrobic tutaj. Moze nalezaloby poprostu zrobic ograniczenie od innej strony. Dla zwyklych szarych osob ktore sa czlonkami tego forum wprowadzic ograniczenie jeden post w dziale na miesiac? A dla tych elitarnych osob ktore spelnia wymagania nieograniczona ilosc postow? Jezeli chodzi o mnie to rozwiazanie w miare fair. Choc nie wiem czy bedzie to mozliwe od strony technicznej. - Muciek
No właśnie i zaczynają się problemy dla normalnych użytkowników.
Moja rada: Spamuj działy techniczne. Parę dni i dobijesz do 50 postów.
A problem jest zrobić dla moda możliwość akceptacji jak w dziale zrób to sam?
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6v12 lpg -była
156 V6v24 lpg-była
147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
166 2.0 V6 TB -LPG-jest

A na jakiej zasadzie odbywałaby się ta weryfikacja przez moda? Miałby prosić o skan dowodu?![]()
Temat dotyczy ograniczeń i zdaje się,że userzy szukają jakiegoś złotego środka.
Skoro są ograniczenia i trochę tną też niewinnych /a zamiar był aby ograniczyć handlarzy./
To można przecież dać możliwość modowi aby mógł przeprowadzić ręczną akceptację tych ,którzy mają mniej postów i stażu.
Wiadomo ,że ograniczenia psuja statystyki ale to chyba forum alfistów a nie rocznika statystycznego.
Ot taka mała furtka
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6v12 lpg -była
156 V6v24 lpg-była
147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
166 2.0 V6 TB -LPG-jest

To może lepiej ustawić 88 dni i 48 postów?Wyjdzie na to samo, chyba, że chodzi o to, żeby Jagiel miał pretekst do płakania, że ma tyle problemów
![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 03-12-2011 o 19:53
Wg mnie tu jest przykład czekania na gotowe, napisać temat i czekać aż ktoś napiszę że takie coś posiada. Nikt przecież nie zabrania nowym użytkownikom szukać części dla siebie poprzez przeszukiwanie aktualnych ogłoszeń i np. napisanie PW do danego użytkownika który sprzedaje np. kilka samochodów na części czy ową część posiada.
PS. zaczyna się robić dwa tematy o tym samym...
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki