Mam taki luźny pomysł, odnośnie finału Wielkiej Orkiestry.
Skoro jesteśmy dużym klubem, i jest u nas dużo osób o dobrym sercu może byśmy zorganizowali we własnym gronie zbiórkę, ale nie pieniędzy, tylko gadżetów związanych z Alfa Romeo, które użytkownicy byli by w stanie podarować np. nieużywane koszulki, czapeczki, brelok czy model samochodu. Ja mam zegarek AR, który mogę oddać bez problemu bo się tylko kurzy w szufladzie.
Gadżety były by wysłane do jednej osoby, która by obsługiwała aukcję i wystawiła je jako jedną aukcja pt. "Gadżety Alfa Romeo od klubu Alfaholicy"
myślicie że to dobry pomysł?
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
spoko, najpierw dyskusja. moje inicjatywy jak zawsze słuszne![]()

Pewnie z chęcią też bym oddał parę rzeczy na WOŚP . Jestem zaaaa
eh... 2 dni i tylko 2 osoby się odezwały. lipa...
Bardzo dobry i szlachetny pomysłPopieram!
La mia Bella e a volte capricciosa
My z checia tez bysmy sie przylaczyli tylko kurde co tu podarowac. Moze osoby ktore nie maja co podarowac poprostu przelaly by osobie ktora prowadzi aukcje pare groszy zawsze to cos![]()
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
A może jakąś starą bellę do wyremontowania wystawimy na aukcji? Tylko szlachetnego darczyńcę auta z historią trzeba znaleźć.
Cuore sportivo.
Moja 156 2.4 JTD
pomysł bardzo dobry z oddaniem czegoś na aukcje osobiście nic niema ale poszukam ;] zawsze można podbić ceny wiadomo przecież że pieniązki na szlachetny cel idą*![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki