Dzis kilkakrotnie dochodzilo w knjapie do najazdu klonów , i wszytsko to byli nowi użytkownicy , z dziś załonym kontem i zero postów.
Robi sie chlew jak na jakims czacie Interii czy onetu.
Stad padł pomysł aby na knajpe nałozyc obostrzenia , podobne np jak na dziale ogłoszen.
na przykład knajpa dostepna po miesiacu od załzenia konta , ew. plus ileś postów
Nie wiem jak by to wyglądało od strony technicznej, ale ja popieram.
Nie mam na myśli jakiś wielkich limitów. Symboliczne - takie żebym wiedział, że rozmawiam z normalnym użytkownikiem.
Prosiłbym też w miarę możliwości o zbadanie sytuacji w knajpie w ostatnich dniach - nigdy nie było takiego napływu świeżo zarejestrowanych użytkowników, stąd moje nastawienie do całej sytuacji.
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz częściNOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811

Popieram!

O matko!Dostaję PW o nowych użytkownikach i niektórzy przykuwają szczególna uwagę
Wiecie chyba o kogo chodzi itp. W takich sytuacjach patrzę na bota, któy wykrywa "multiple" konta. Nic szczególnego nie zauważyłem.
Według mnie wszystkie represje, ograniczenia zabijają forum (w końcu lewak jestem) ograniczają cały rozwój forum, ale zapraszam do dyskusji.
---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:02 ----------
PS
od łamania zasad jest moderator i reprymenda lub punkty karne![]()

No to nasze forum zaczyna robić się elitarneznowu zły pomysł
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996

Knajpa jest miejscem otwartym i takim powinna pozostać. Nie można doprowadzać do sytuacji gdzie poszczególne działy zostaną zamknięte bo forum zostanie zmarginalizowane tylko do kilku osób a reszta przeniesie się gdzie indziej.
Powinniśmy kierować się zdrowym rozsądkiem(np. w takich działach jak giełda i stosować zasadę ograniczonego zaufania), w innych przypadkach po prostu ignorować ludzi. Bo jak mawia stare powiedzenie- nie walcz z głupim bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. Takie moje zdanie.

Knajpa tylko dla wybranych???
Trójca Święta ma knajpę na wyłączność??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki