moze ktos z góry sie wypowie? ;] technicznie to nie jest problem

ja mam prawie 30 postów ale jeszcze 90 dni na forum trzeba... kupilem alfe której brakuje paru czesci do idealu... chcialbym kupic i nie moge ;/ jak najbardziej popieram pomysl.
dodając tematy "kupie" nie mozemy spamowac tak jak w dziale "sprzedam".
Sprzedam - owszem, powinny byc limity.
Limit akutalnie jest na pozniej 50 postow i 90 dni od zarejestrowania sie.
Trudno nabic tyle w dzialach technicznych, zwlaszcza ze forum jest juz pelno wiadomosci i trudno napisac cos co by sie nie powtarzalo.

Na dział kupna też myślę, że powinien być zdjęty limit, trudno posądzać użytkownika, który chce coś kupić o handlarski spam.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/

Mam cynka, że będzie zrobiony osobny dział kupię bez limitów. Tylko to trochę potrwa, bo technicznie to bardzo skomplikowana sprawa.![]()
![]()
![]()
![]()

Jeżeli macie jakies problemy techniczne to piszcie do mnie na priv, jestem informatykiem i mam doswiadczenie w takich rzeczach![]()

Witam.
Pomysł mi się podoba. A jakby pójść za ciosem trochę dalej i podzielić zarówno dział Kupię i Sprzedam na poszczególne modele. Co o tym sądzicie ?![]()
PopieramNiech nowi użytkownicy mają możliwość zakupu, bo być może po zakupie będą chcieli coś dostroić w Belli
![]()
La mia Bella e a volte capricciosa

Taka zmiana chyba nie jest potrzeba![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki