Co myslicie o tym zeby w gieldzie powstal osobny dzial kupie? Bez limitu postow.
jestem nowy na forum, a chcialbym takie ogloszenie dodac - zawsze to pewniejszy stan i moge okreslic swoje wymagania![]()
W sumie niezły pomysł. Ciekawe tylko czy da się zrobić.
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - ?
Mi też się to podoba. Spamu tam nie będzie, a wprowadzi też porządek w bazarze.
Bardzo dobry pomysł. Sam jestem na etapie poszukiwań Alfy 147 i jak patrze na portale aukcyjne to ręce się załamują. Nie mam Alfy więc nie mam o co pytać na forum, a nie będę przecież specjalnie pisał bzdurnych postów byle przekroczyć limit. A każdą informację, której do tej pory potrzebowałem potrafiłem wyszukać w starszych tematach. I tworzy się takie zamknięte koło, przez które nie mogę w jednym widocznym miejscu powiadomić was o chęci kupienia Alfy![]()

Popieram. Pomoże wielu osobom w poszukiwaniach/zakupach.
Tak na marginesie- limit 200 postów jest OK, ale to nic trudnego nabić ich tyle w wieczórTylko po co?

To kolejny krok po ograniczeniu w bazarze. Dzial kupię powinien być osobno. Zobaczymy co na to moderatorzy.
Popieram również... W bazarze panuje bałagan, taki podział ładnie by to uporządkował![]()
Również popieram bo teraz z jednej strony jest troche taka dyskryminacja jakby nie było.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki