Swoją drogą zastanawiam się, co następuje w sytuacji jak np. tutaj:
http://otomoto.pl/fiat-coupe-C17828798.html
Koleś dołożył znaczki Ferrari. I czy nie zaczną odbierać takich aut i złomować? Wkurza mnie to, bo w przyszłości planowałem zrobić replikę pewnego fajnego auta, oczywiście w przypadku odsprzedaży nadmieniłbym co to za auto z czego i jak zrobione, mimo to zastanawia mnie, czy tego nie wzięli by jako próbę podrobienia i nie zniszczyli takiej repliki i mi jeszcze grzywnę dali?
To byłoby chore.
Właśnie ja protestowałem przeciwko temu ponieważ internet to jest nic, to mnie za bardzo nie obchodziło. Bardziej bałem się zwiększania inwigilacji, naruszania prywatności np. czytając nasze maile lub podsłuchując rozmowy. Blokowanie leków bo np. nazywają się rutinoscorbin a jedna wielka korporacja sobie teraz wykupi do tego prawa i resztę będzie trzeba zablokować. W głowie się nie mieści!
P.S. polecam filmy typu np. Equilibion, raport mniejszości, jason bourne lub V jak Vendetta. Jak tak z czasem sobie przypominam ich fabułę, to zauważam, że coraz mniej jest tam sci-fi, a coraz więcej rzeczywistości...
BURATINO - aj tam. Nadgorliwość służb państwowych.Przecież rząd nie może kontrolować wszystkich swoich pracowników
Replikę? Nie słyszałeś o tym, że Ferrari walczyło ze sprzedażą replik? Wprawdzie zasłaniali się tym, że sprzedawane repliki są g...., a jakiejś firmy dali nawet certyfikat uprawniający do sprzedawania replik.
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Dodaje ta fotke...na wlasne ryzykoPowolutkuuu
To jest niezgodne z prawem. Powinieneś się tego wstydzić. Nie wstydzisz się, ja też Cię nie potępiam, więc albo jesteśmy zdemoralizowani, albo prawo jest martwe.
Prędzej czy później dojdzie do rewolucji w tych wszystkich prawach autorskich i patentowych. Tak samo jak doszło do rewolucji podczas pojawienia się prasy drukarskiej. Wtedy też ludzie stracili pracę, ale ludzkości chyba wyszło to na dobre.
Pamiętacie Marsz Niepodległości i policjanta, który kopał rodaka po twarzy i jeszcze ten rodak został skazany za "stawianie oporu"?
Teraz zaczynają nawet mierzyć bronią do tłumu: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...TA-n54964.html
Nadgorliwy policjant bez munduru... chciał nadgorliwie dać mandat za nielegalne zgromadzenie, nadgorliwie![]()
Pożyjemy zobaczymy - ciekaw jestem tego zapisu z kamer.
Naszej Policja pewnie marzy,o takich postaciach...do tlumienia demonstracji-www.youtube.com/watch?v=haN93ecvlXw&feature=related,Ewentualnie,ba rdziej tradycyjnie-www.youtube.com/watch?v=FnMLGkj91Og![]()
wiecie co mnie najbardziej w tym wszystkim wkurwia?? to ze za to wszystko bedziemy w ten czy inny sposob płacic my pomimo tego ze jestesmy temu przeciwni.niestety nasza Polska robi sie coraz bardzuiej gowniana przez debili ktorzy nia "rządzą" no i brawo dla tych ktorzy głosowali na tubisia tuska i fredzla jarka...
o co k'mon???
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki