Zgłaszam kandydature omena na moderatora działu tuning i nasze belle.Mysle,że sie bedzie nadawał,no i hanysów brakuje we ,,władzach"

skoro myślisz (że będzie się nadawał), to się (przemyśleniami tymi) podziel i rzuć jakieś uzasadnienie, dlaczego![]()

Ja mam we krwi więcej hanysów niż jeden hanys mieszkający na górnym śląsku![]()

są tacy,co są,a sie nie nadają
na tuningu sie zno i siedzi na forum 8 godz.dziennie

Dziwna sprawa z tą kandydaturą, ciągle czytam i spotykam sie raczej z negatywnymi opiniami o forum i albo się ma go w dupie albo co najmniej łaskawe zdanie o forum czy jego niektórych użytkownikach, może się mylę![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996

"a bo mu tu źle ? glupi by byl jak by sie dał wziąc na ministra "

O mnie piszecie?
No, chociażby jagiel i ja (według opinii kandydata trzymającego rzekomo poziom, notabene najpierw wypadałoby go mieć).
A gdzie ta jego znajomość się ujawnia? W oddawaniu samochodu do pospawania dolotu/wydechu, czy warsztatu robiącego program?na tuningu sie zno i siedzi na forum 8 godz.dziennie

Idąc tym tropem, to niejeden recydywista zna więcej i lepiej osadzonych i pilnujących a czasu w więzieniu spędza więcej niż naczelnik - znaczy, nadaje się na jego posadę?
Tak jestem ciekaw, jakie zadania stoją przed moderatorem i jakie to cechy kandydata predysponują go do objęcia funkcji.
Nie jestem za, nie jestem przeciw, ale chciałbym lepszego uzasadnienia niż w stylu "a dlaczego nie?"![]()
Ostatnio edytowane przez Vax ; 18-02-2012 o 16:53
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki