Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Styling - Body Kit - Tuning optyczny
    Użytkownik Alfa i Omega Avatar norbiwolow
    Mieszka w
    Wołów/Wrocław
    Auto
    AR 156 2.4JTD 2001r. 185KM/395Nm
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 h 16 m

Domyślnie

no właśnie - u mnie problemem byłoby precyzyjne wycięcie tej zaślepki - miałeś jakąś specjalną wyżynarkę ??? ja z uwagi na chroniczny brak czasu zamontuję chyba klasyczne ( niewysuwane ) spryski :/

Robota pierwsza klasa a komentarzami w stylu:
    "...Coś to kiepsko kolego wygląda,pozatym oprucz lamp widać że myje ci też pół maski,no i sposób przytwierdzenia mechanizmu do wewnętrznej części zderzaka,przecież to prędzej czy później odpadnie. " się nie przejmuj !!!! Najważniejsze że tobie się podoba i czujesz satysfakcję z własnoręcznego wykonania moda Pozdro
    Alfa Romeo 156 2.4JTD 2001r. Sport Pack
    185Km/395Nm G-TECH GMBH VIRUS
    MOJE FURY

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Kosiar
    Gość

Domyślnie

super , bardzo mi się podoba moim zdaniem lepiej to wygląda niż to co montowała fabryka

Użytkownik Romeo Avatar andro34
    Mieszka w
    Płońsk-holandia
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2005r i AR 147 JTDm 2005r.
    Czas spędzony na forum
    8 h 41 m

Smile

Cytat Napisał norbiwolow Zobacz post
    Robota pierwsza klasa a komentarzami w stylu:
    "...Coś to kiepsko kolego wygląda,pozatym oprucz lamp widać że myje ci też pół maski,no i sposób przytwierdzenia mechanizmu do wewnętrznej części zderzaka,przecież to prędzej czy później odpadnie. " się nie przejmuj !!!! Najważniejsze że tobie się podoba i czujesz satysfakcję z własnoręcznego wykonania moda Pozdro
    dzięki!trochę za stary jestem żeby przejmować się takimi rzeczami,ile ludzi tyle opińii...
    jak wyżej pisałem jestem bardzo zadowolony z działania spryskiwaczy.przyznam też że przód wygląda teraz bardziej "kompletnie".

co do "wycinanek" tu masz szczegółowy opis montarzu:Montaż spryskiwaczy reflektorów przednich

pozdrawiam!!!

moja druga ulubienica...

Użytkownik Alfa i Omega Avatar prymie
    Mieszka w
    kraków
    Auto
    Alfa Romeo 159 2,4 JTDm 2006r.
    Czas spędzony na forum
    19 d 16 h 33 m

Thumbs up

Jak dla mnie bomba

Gratuluję pomysłu i wykonania!

232.4KM i 497.6Nm by Aligator

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

spryskiwacze reflektorów golf iv

alfa romeo 156 spryskiwacz reflektorów instalacja

spryskiwacze reflektorów passat b6

przekaźnik spryskiwacza reflektora passat b6

jak właczyc spryskiwacze leflektorów b6

jak podłączyć spryskiwacze xenonów audi a4 b6nie wysuwają sie spryskiwacze lamp ksenonowych w audi a4b5jak włączyć spryskiwanie reflektorów w passacie B6jak wlaczyc spryskiwacze reflektorow golf vispryskiwacze lamp pasat b5jak uruchomić spryskiwacze na światła w golfie 4 98spryskiwacz reflektora passat b6krakow montaz xenonow w a4 b6jak wlaczyc spryskiwacze reflektorow audia4jak włączyć spryskiwacz lamp w passaciepassat b5 spryskiwacze reflektorówjak włączyć spryskiwacze lamp golf 4alfa romeo 156 spryskiwacz reflektorówspryskiwacze reflektorów audi a4 b6 nie wysówa siejak wyglada przycisk od spryskiwaczy lamp a4 b6jak włączyć spryskiwacze reflektorów vw golf 4Passat B5 spryskiwaczejak wlączyć spryskiwacz reflektrów vw golf4jak włączyć spryskiwacze w audi a4 b6zasady dzialania spryskiwaczy reflektorow w audi a4jak wlaczyc spryskiwacze na lampy audi a4 b6silniczek spryskiwaczy Audi A4 B5 do swiateł ksenonowychspryskiwacze reflektorów alfa romeo 156zasada działania spryskiwaczy reflektorów audi A4

Zakładki

Uprawnienia