Przeglądałem dzisiaj allegro i znalazłeś coś takiego
Allegro
Za przyzwoite pieniądze mamy dwie nowe lampy na soczewkach,z diodami do jazdy dziennej,z homologacją i śmiało można montować do nich ksenony.Mało tego dostępne sa dwa rodzaje kolorów z czarnym albo chromowanym środkiem.Jak tylko nazbieram trochę kaski
to je zamawiam.
A jak wam podobają się te lampy?????

mi się podobająale ryzykujesz pisząc o takich lampach ala Audi bo zaraz Cię objada miłośnicy 'serii' w Alfach
hehe

Niech sobie jadą.Mnie się one podobają.Jak mam zapłacić 1600 zł za używane ksenony albo wysyłać swoje lampy do przeróbki na soczewki to naprawdę wolę kupić takie nowe fabrycznie poskładane lampy z homologacją.
Jest jeszcze alternatywa ale cieżko dostać a mianowice lampy FK na soczewkach.Jeszcze do niedawna do kupienia w Monster tuning.
Mialem okazje widzieć w Audi 80 Cabrio B4 i wygląda to... źle. Chyba, że ja mam zachwiane poczucie estetyki.
Wątpie, żeby w 156 prezentowały się lepiej. Jeszcze za taką kasę. To wolę wysłać moje lampy do przeróbki na soczewki
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz częściNOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811
ładne te lampki, gdybym ie miał do kupieinia opon to bym sobie sprezentował
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...

A tak wyglądają na alfie. Ja mam czrną i uwarzam,że takie lampy z czarnym środkiem będą do mojej belli idealnie pasować.
lampa fajna, ale a Alfie jakoś mi się nie widzi, trochę zbyt "napstrzone' w tym kloszu...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki