Czy ktoś orientuje sie czy można dorobić kapsle do alufelg? Kto ewentualnie mógłby tego dokonać???
Ostatnio edytowane przez tomasz7730 ; 25-03-2009 o 22:12

A co chcesz na tych kapslach miec szczegolnego, ze nie mozesz ich kupic, a tylko dorobic?
Jesli to nie jest "nie wiadomo co", to proponuje pojsc do tokarza, niech wytoczy Ci takie kapsle a aluminium, a potem do grawera, niech wygraweruje Ci to co chcesz, a potem jeszcze do lakiernika... Kolejka spora i zapewne cena spora, ale moze i gra warta swieczki??
Pozdrawiam.
- Rafal
Ja sobie kupiłem kapsle AR od kolegi freeco
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009

nie dokładnie o to mi chodzi...chodzi o te elemetny plestikowe, które przychodza na felge, zeby zakryć śruby...otóż na wymianie wahaczy panowie jak zdjęli koło to potem zapomnieli załorzyć tych dekli a ja się kapnąłem w domu i jak się wróciłem to oni debile udali, że nic nie wiedza i że oni załorzyli dekle. I tak brakuje mi dwóch i nie wiem skąd je załatwić...poniżej zdjęcia, zeby zobrazować o co mi chodzi bo nie wiem czy dość jasno się wyraziłem![]()
No to z głowy sobie wybij że załatwisz takie dekielki, jedynie tu, ale to jak wygrac w totka Allegro Swoją drogą to ładni debile ci mechanicy, chociaż z drugiej strony może Cię to skłoni do pozbycia sie tych wsioskich felg.![]()
Ostatnio edytowane przez bosniak_sg ; 25-03-2009 o 21:57 Powód: bo tak
Alfa Romeo 156 SportWagon 2.4 JTD (170 KM ?) Niestety już nie Alfa Romeo.

tak, pozbędę się i będe miał takie same jak wszyscy...jak w komuniźmie,wszyscy to samo i po równo...mi się nie podobają felgi oryginalne od Alfy, kijowy wzór te kółeczka, jak z wózka dziecięcego![]()
A i tu sie z Tobą zgadzam w pełnej rozciągłości, te niby telefony czy jakies inne komórkowce to totalna porażka, najtańszy badziew lekko ociężały z wyglądu i w rzeczywistości w ogóle nie pasujący do lekkiej linii nadwozia AR wciskany frajerom przy zakupie za kosmiczne pieniadze, bo alufelgi, ble.
Pamietam jak znajomy parę lat temu kupował w salonie Seata Leona to oni mu wciskali radio CD Sony (bez mp3) za jedyne uwaga 990 zł, a to samo w MM kosztowało jedyne 370zł.
Alfa Romeo 156 SportWagon 2.4 JTD (170 KM ?) Niestety już nie Alfa Romeo.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki