na początek link :
ALFA podświetlana GAłKA 45 147 156 (586507832) - Aukcje internetowe Allegro
robił to już ktoś u siebie? chodzi mi o zasilanie 19V, jak wygląda montaż tego i czy jest problemowy
w połączeniu z resztą oświetlenia w czerwonym kolorze to wygląda szatańsko ]:>
aha w modelach jest alfa 145 a nie ma 146... czy to przypadek że ktoś nie umieścił 146?
pozdrawiam
Z tego co wiem, to robak jest wyposażony w taki bajer, więc jak tu Ci nie odpowie, albo będzie to za długo trwało to uderz do niego na priv![]()
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz częściNOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna

Smiem twierdzic, ze ta galka ze zdjecia z aukcji to moja galkaJakis czas temu zamowilem u tego sprzedawcy galke, ktora sam zaprojektowalem (nie mial takiej w swojej ofercie) i bez problemu ja dla mnie wykonal. Sprawuje sie rewelacyjnie. Nie ma zadnego problemu z podlaczeniem. Najlepiej podpiac pod podswietlenie zapalniczki - wowczas zaswieca sie razem z wlaczeniem swiatel. W mojej Alfie kolor podswietlenia jest czerwony, idealny z tym ja na tej galce.
Wykonanie galki jest na bardzo wysokim poziomie. Zanim zamowisz, to dla pewnosci zmierz srednice i podaj sprzedawcy, bys pozniej nie mial problemu z montazem.
Pozdrawiam.
- Rafal

dzieki
predzej czy pozniej napewno u siebie zamontuje
pozdrawiam

Ja mam u siebie w 146 ta galkemontaz banalny. Prad pociagnalem od podswietlenia popielniczki. montaz tez prosty, je skracalem drazek wiec nie mialem problemu ze zdjeciem starej galki
jak bys chcial foto to napisz bo gdzies chyba mam
![]()

jesli mozesz to jasne bardzo chetnie zobacze - tym szybciej u siebie zaamontuje
jak sciągnąc gałkę biegów z drążka? tam jest gwint czy wciskana jest? jak to zrobic?

Przy 166 jest wciskana na drobnym wieloklinie, bardzo mocno na nim siedzi.
Trzeba tylko wyciągnąć do góry, ja troszkę podważałem śrubokrętem(uwaga na podciąganą dźwignie żeby nie uszkodzić)
Po kilku podejściach ci się uda
Uważaj bo jak puści to możesz wyrwać plastiki, urwać lusterko lub tez wybić sobie zęby:-)
Czego Ci nie życzę
Witam,
A da się taką gałke zamontować jeśli wsteczny wrzucam podnosząc ten pierścień pod gałką do góry ? A co do wyciągania na siłe starej gałki to radze uważać, miałem tak w bmw i jak juz puściła to bym sobie nos złamał ;p
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki