Witam. Od razu mówie, że nie jestem fanem "wiejskiego tuningu", neonów, świecących wentylków itp. gadżetówUważam, że AR jest tak piękna, że nie potrzeba jej ulepszać. Ale chciałem spełnić swoje dziecięce marzenie...hehe. Jako, że niezbyt znam się na takich elektronicznych gadżetach chciałem zapytać czy takie stroboskopy montowane w miejscu postojówek, kupione na allegro za około 100 zł są coś warte? Jak ktoś miał styczność z tego typu bajerami proszę o radę. Podaje przykładową aukcję na która się napatoczyłem. Pozdrawiam
STROBOSKOPY DO AUTA POSTOJÓWKI STROBOSKOP TUNING (602049813) - Aukcje internetowe Allegro
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
też mi się to podoba. jeszcze syrene dorzucić i precz z korkami
takie też są cool
http://www.youtube.com/watch?v=S1kuI...eature=related
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
ja sugeruję klasyczny palnik, diody wykorzystane w taki sposób, to chyba nie najlepsze rozwiązanie... W każdym razie ja miałem Volvo na palnikach klasycznych i wyglądało to rewelacyjnie...

Jak zamontowanie stroboskopów Cie nie interesuje to po co się udzielasz? A jaki ma sens zamontowanie np. tylnego spojleru w aucie co ma tam niewiele ponad 100 KM? Żaden a mimo to ludzie to robią... Ale widzę, że z czytaniem u Ciebie na bakier bo prosiłem o radę ludzi, którzy mieli z "tym" coś wspólnego. Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.

podobne stroboskopy mial moj kuzyn jak te co podales w aukcji z tymi diodami i o ile sie nie myle byl tam tez taki przelacznik ze jakies funkcjie mial i rowniez mozna bylo ustawic je jako postojowkiefekt taki jak biale ledy w postojowkach
a co do strobo to fakt fajna zabawka ale przy wlaczonych swiatlach cos tam widac ale slabo. lepiej chyba palniki
tez sa na allegro
nawet kolorowe
p.s. moze mam gdzies filmiki z akurat tych strobowo ile je znajde to chetnie Ci pokaze jak wygladaly
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki