Z tego co mi wiadomo to wymogiem jest posiadanie conajmniej jednej tablicy rejestracyjnej i naklejki. Ale oczywiście moja wiedza może być zła.
Po Krakowie od 10lat jeździ Subaru Impreza GT która ma z przodu tablice sztukowaną, ta tablica ma rozmiar około 5x18cm, jest taka malutka że ledwo widać. Jeździ też Chevrolet Corvette stary model który ma naklejaną tablicę na maskę, też w mniejszym rozmiarze. Jeżdżą? Jeżdżą, czyli się da.
dać się na pewno da tylko jakim kosztem
ale przekonamy się w środę odbieram samochód, przez 1,5 miesiąca będę jeździł bez tablicy a konkretnie to z tablicą za szybą przednią a po 1,5 miesiąca przykleję naklejkęraczej w wymiarach tablicy ona nie będzie ale nie aż taka jak ma to subaru
dostosuję ją do wymiarów tego miejsca na zderzaku czyli pewno taka jak małe tablice włoskie
o wrażeniach po spotkaniu z "niebieskimi" opowiem![]()
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna

Podejrzewam, że ten numer w Polszcze nie przejdzie. Każą zamontować tablice rejestracyjną lub w najgorszym wypadku bedzie mandatowo

właśnie ciekawy jestem jakie będzie podejście policjanta jak zobaczy przednią tablicę rej.mniejszą i w formie naklejki.Dzisiaj we Wrocławiu widziałem piękną białą Alfę GT,wszystkie ciemne szyby i tablica rej. w formie małej naklejki z hologramem po środku.Wyglądało to super.
Ostatnio edytowane przez Garos ; 21-07-2009 o 22:41
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl
być może właściciel zrobił naklejkę, przykleił, zgłosił w wydziale komunikacji że hologram z tablicy rejestracyjnej został uszkodzony i nową przykleili mu właśnie na tej naklejce...
jedyne o co się martwię to nie o te mniejsze tablice tylko właśnie ten hologram zwany chyba naklejką legalizacyjną.
Ale w środę będzie samochód zobaczę jakie jest miejsce na zderzaku i zrobię taką naklejkę a później podjadę do wydziału komunikacji i popytam czy mogę dostać legalizacjęresztę tutaj opowiem jak wrażenia
![]()
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna

moim zdaniem powinno byc tak ze jak chcesz tablice do przodu to montujesz a jak nie to nie bo zazwyczaj ona szpeci samochod tym bardziej ze jest jeszcze naklejka na szybie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki