przednią tablice jedynie ogranicza odległość od ziemi. powiedzmy min. 10cm (ale nie pamietam dokładnie)
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
poduch jakiś czas temu dostał mandat za zbyt głośny wydech. Najśmieszniejsze jest to że ma serię :-) (bokser 1.7)
Studio Reklamy PiMolti - reklama, projekty graficzne
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo
Znam artystów którzy hondami jeżdżą z dorabianymi tablcami na wzór japonskich lub amerykanskich, w przypadku spotkania z wladzą wyciągają z bagażnika oryginalne i wymieniają z powrotem. Taka jest cena za unikalny design
Mnie trzymali już 3 razy i za każdym razem ten sam tekst: "Dlaczego tak szybko?"
Ale tylko raz zarobilem 100jakoś się udawało, niemniej uważam teraz bardziej.

jako ze mam JTD i wydech moj sprawia wrazenie ze autko ryczy nie wiadomo jak rowniez mialem zwrucenie uwagi przez pana w mundurze o toale był smiech
![]()
tzn ze co kolego bobryt moge sobie tablice smiało na bok dac ??![]()
bez problemu , nie możesz za to dostać mandatu

ale co z dowodem ?? tez mi nie zabiora?? kiedys mi ktoś mowił ze w 156 chciał zabrać dowod za tablice na boku... to juz szczyt wszystkiego bo gdzie ja inaczej dac:/ ale widziałem juz wiele aut ktore maja inaczej tablicea w Alfie to znak rozpoznawalny
i mi sie to tez podoba
nie wiem jak tam innym kolegom
a w kodeksie nic nie ma o tym napisane
kolejna luka w prawie
![]()
tablice masz - masz , czytelna - czytelna ...a że z boku ? nigdy nie słyszałem o przepisie który by nakazywał montaż na środku
dużo dostawczaków ma z tyłu z boku na szerszych drzwiach

najlepszy chwyt na fotoradaryo przednia rzecz jasna mi chodzi
![]()

Rejestracja ma byc widoczna i nie ma nic mowy czy ma byc z boku czy na środku, jeśli chodzi na przykład o Gtv'ki to montuje się tak i tak, ja wole na środku tym bardziej że mam taką fajną podstawke montowaną do zderzaka, a wogóle więcej luzu nie ma się co bac policji, jak nawet zabiorą dowód to zawsze można go odzyskac, jeśli się o coś u mnie czepiąją to postępuje z nimi krótko, kiedyś jeden miał jakieś wątpliwości czy mi koła nie wystawają czasem poza obrys auta ale uświadomiłem go tak jak trzeba i dał spokój.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki