To chyba nie to forum
Wlasciwie to po co Ci one??? Raczej nie bedziesz ich oglądał(przynajmiej w czasie jazdy) lepiej zamontuj w środku,bardziej ciesza oczy,no i legalne
![]()

Bedzie wyglądało jak by jakiś VW GOLF , do alfy nie bardzo pasuje, załozylem niebieskie postojowki spojżałemale ... nie nie nie, to nie to, i spowrotem mam normalne i jest git
![]()

Niebieskie światła postojowe - pożegnaj się z dowodem rejestracyjnym przy pierwszej lepszej kontroli.
Białe oślepiające ledy - pożegnaj się z dowodem rejestracyjnym przy pierwszej/drugiej (jak masz fart) kontroli.
Możesz zaryzykować ale nie wróże przyszłościEwentualnie pozwolą wymienić Ci na miejscu postojówki a wiadomo że w 156 nie jest to łatwe i na pewno szybko tego nie zrobisz ^^
Miałem przez chwilę założone baiłe diody i zrezygnowałem, wioska!!! Założyłem normalne żarowki![]()

oryginały są najlepsze
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

Co do tego ostatniego zdania kolego masz racje mi nawet przeglądu niechciał podbić bo za bardzo sie różniły ale xenony zdjąłem a postoje zostały sie czepili no i 50zl :/
za to teraz już chyba mnie na lawete włożą bo w lampach mam już daylightynie zrobilem zdjęcia jak swiecą same bo nie mam jeszcze wlącznika i narazie są odłączone;p ale ładnie wyglądaja ale przy czarnych wkładach musze je troche zaciemnić bo widać ze cos tam siedzi ale spray po górze i bedzie git
![]()
oto efektniektorym sie spodoba innym mniej
(zdjęcie robione podczas roboty podłączyłem na próbe pod postoje i sie za bardzo zlewają ale same świecą naprawde fajnie
)
Ostatnio edytowane przez loco145 ; 15-11-2009 o 20:20
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki