Witam.
Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Was potrafi polecić solidnego lakiernika w poznaniu (i taniego oczywista rzecz - wiem, że jedno z drugim rzadko idzie w parze ale ... kto pyta nie błądzi)
Dzięki z góry.
Witam.
Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Was potrafi polecić solidnego lakiernika w poznaniu (i taniego oczywista rzecz - wiem, że jedno z drugim rzadko idzie w parze ale ... kto pyta nie błądzi)
Dzięki z góry.
Witam
Mam takiego jednego, lakierował mi poprzednie autko (grafit metalic), i robił łączenie nowego lakieru ze starym (rzadko który fachman tego się podejmuje, wolą machnąć cały element i zgarnąć więcej kaski). Auto było trzydzwiowe i nie chciałęm lakierować całego tylnego błotnika.
Wyszło idealnie, byłem w szoku zwłąszcza że kiedys sam próbowałem bawić się w lakierowanie.
Teraz stoi u niego moja rajdówka, jak ją odbiorę w czwartek i znowu będę zadowolony to mogę polecić jak najbardziej.
Jakby co pisz na priv.
Blue....
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen
O to fajnie.
Jak Ci machnie to daj znać, gdzieś się zgadamy i spojrzę sobie.
Pozdrawiam.
hej,
autko odebrałem, ogólnie może być.
Ale musiałbys sam spojrzeć, idealnie nie jest ale też byc nie miało, bo to rajdówka a nie autko na pokaz.
Jeżeli chcesz luknąć na tą robotę to w sobotę grzebie przy niej, więc śmiało, a niedziela odpada bo mam rajd
mój nr 515 271888
Ostatnio edytowane przez tommi ; 18-09-2009 o 19:03
Blue....
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen
Specjalizacja: Blacharstwo i Lakiernictwo
Auto Dom Feliński
ul. Łagodna 11-15 (Naramowice)
61-680 Poznań
Tel/Fax: 061 823 27 63
Tel. kom.: 0606 29 17 17
Zakład blacharsko lakierniczy współpracujący z większością firm ubezpieczeniowych oraz z ASO Fiat i Alfa Romeo. Jako jedni z niewielu w Poznaniu posiadają profesjonalną maszynerię do prostowania ramy samochodu. Można u nich wykonywać naprawy bezgotówkowe z ubezpieczenia OC i AC. Są bardzo słowni, raz jedynie termin się przesunął o 2 dni i nie zgodzą się wydać auta dopóki wszystko dobrze nie wyschnie i nie zostanie wylizane Cen niestety nie znam, bo robiłem u nich jedynie naprawy z ubezpieczenia. Bardzo miła, fachowa i rzetelna obsługa.
LUB
Firma A.G. Tuning
Wysogotowo koło Poznania
ul. Skórzewska 14
www.ag-tuning.pl
Dzięki za adresiki.
tommi odezwę się napewno i jakoś się zgadamy.
Pozdrawiam.
tommi, malowałeś całe auto? od wewnątrz też? daj znać jaka kwota...
Odradzam Pana Norberta B. - Luboń.
Jest po prostu kiepski, bardzo kiepski!!
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 16-12-2010 o 13:02
Panowie a czy znacie jakiegoś dobrego i najlepiej taniegolakiernika na Ratajach ?