Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Styling - Body Kit - Tuning optyczny
    Użytkownik Alfa i Omega Avatar Gino
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 166 2.0 V6 TB
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    1 d 11 h 7 m

Domyślnie Tłumik WM SPORT

Pytanie i mam nadzieje, że we właściwym miejscu czy ktoś miał przyjemność posiadać taki tłumik, podoba mi się wygląd obecnie mam Ultera i jestem ciekawy czy ,,basik" w tym tłumiku nie jest zbyt przeraźliwy? Dziękuje za odpowiedzi Oto link:
    http://moto.allegro.pl/item744435867...ka_nowosc.html

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    Alfa Romeo 159 JTDm
    Czas spędzony na forum
    21 d 2 h 37 m

Domyślnie

Kiedyś do Alfy 146 T.S. kupiłem sobie sportowy tłumik z firmy AB Tuning, świetnie wyglądał, wydawał z siebie przyjemny i delikatny dźwięk, po prostu rewelacja. Alfę rozbiłem i sprzedałem. Kupiłem 156 i pomyślałem, że może kupię sobie taki sam tłumik jak do poprzedniej i tak też zrobiłem, ale w 156 nie brzmiał już tak ładnie, wył, ryczał i buczał! Po prostu porażka!
    Na powyższym przykładzie chcę Ci tylko pokazać, że ten sam tłumik w różnych samochodach, nawet tej samej marki może brzmieć skrajnie odmiennie, dlatego do póki nie założysz to się nie przekonasz, ale z doświadczenia powiem Ci, że nie będziesz zadowolony do póki nie kupisz dedykowanego tłumika do Alfy 156.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

ViP Romeo
    Mieszka w
    WWL i wszystko jasne
    Czas spędzony na forum
    7 h 7 m

Domyślnie

polecam mój tłumik. jeżeli jesteś zaintereswany to dzj znać na PW.
    Eltec naprawde robi fajne tłumiki
    http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=17262
    have no fear Turbo Twin Spark is here

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Gino
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 166 2.0 V6 TB
    Czas spędzony na forum
    1 d 11 h 7 m

Domyślnie

Cytat Napisał b.pawelek Zobacz post
    polecam mój tłumik. jeżeli jesteś zaintereswany to dzj znać na PW.
    Eltec naprawde robi fajne tłumiki
    http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=17262
    Dziękuje ale nie jestem zainteresowany chodzi mi konkretnie o taką końcówkę jak w ogłoszeniu. Supersprint robi taki tłumik jednak jak dla mnie cena nie do przyjęcia, jak to z firmowymi tłumikami bywa stąd szukam odpowiednika

---------- Post dodany o godzinie 07:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:59 ----------

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    Kiedyś do Alfy 146 T.S. kupiłem sobie sportowy tłumik z firmy AB Tuning, świetnie wyglądał, wydawał z siebie przyjemny i delikatny dźwięk, po prostu rewelacja. Alfę rozbiłem i sprzedałem. Kupiłem 156 i pomyślałem, że może kupię sobie taki sam tłumik jak do poprzedniej i tak też zrobiłem, ale w 156 nie brzmiał już tak ładnie, wył, ryczał i buczał! Po prostu porażka!
    Na powyższym przykładzie chcę Ci tylko pokazać, że ten sam tłumik w różnych samochodach, nawet tej samej marki może brzmieć skrajnie odmiennie, dlatego do póki nie założysz to się nie przekonasz, ale z doświadczenia powiem Ci, że nie będziesz zadowolony do póki nie kupisz dedykowanego tłumika do Alfy 156.
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    Masz rację nie mniej jest zawsze jeden problem pieniążki

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

wm sport

tłumik wm sport

wm sport tłumiki

tłumiki wm sport

tlumiki wm sportwydech wm sporttłumik wmtłumikj wm sport cenatłumink vmazzurro nuvolawn sport tlumikwn sport wydechwm tłumnik

Zakładki

Uprawnienia